ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

TOUR D’ EUROPE Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου από την Σουηδία Στοκχόλμη, 16-17 Μαΐου 2018
31/01/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

TOUR D’ EUROPE Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου από την Σουηδία Στοκχόλμη, 16-17 Μαΐου 2018

8483034841-5c01b1d792_F1213370799.jpg

Το "Enterprise Europe Network", μέλος του οποίου είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από την Σουηδία στον κλάδο Τροφίμων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης «FreeFromFunctionalFoodExpo» στην Στοκχόλμη στις 16 και 17 Μαΐου 2018.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τα μέλη της Τομεακής Ομάδας για τις Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις (Sector Group FoodandAgroIndustries) του Δικτύου EnterpriseEuropeNetwork, της οποίας είναι μέλος το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Συνάδελφοι του Δικτύου από την Σουηδία προσέγγισαν και επέλεξαν εισαγωγείς – χονδρεμπόρους τροφίμων από τη χώρα τους, οι οποίοι στις 16 και 17 Μαΐου 2018 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω χώρα.

Διαδικασία συμμετοχής

Την 1η Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαΐου 2018.

Η συμμετοχή δηλώνεται είτε μέσω επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο του Δικτύου Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, είτε απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.(https://free-from-functional-food-matchmaking-2018.b2match.io/signup) .

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής από τις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται και αναρτηθούν και τα δικά τους προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τη βοήθεια πάντα του συνεργάτη του Δικτύου, οι επιχειρήσεις αγοραστές θα επιλέξουν με ποιες επιχειρήσεις θα ήθελαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση θα γνωρίζει πριν μεταβεί στη Σουηδία πόσες συναντήσεις και με ποιες επιχειρήσεις θα τις πραγματοποιήσει.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων(Β2Β)

Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

• Να συναντηθούν και να μιλήσουν με επιχειρήσεις που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους

• Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους

• Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στη Σουηδία.

Να επισκεφτούν την έκθεση «Free From Functional Food Expo».

 Η συμμετοχή στην εκδήλωση Free From Food Matchmaking Event 2018 είναι δωρεάν, όμως προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα των προκαθορισμένων συναντήσεων και να αποφθεχθεί το ενδεχόμενο των ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής ή της μη εμφάνισης των συμμετεχόντων, οι διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης θα χρεώνουν 55 ευρώ τον κάθε συμμετέχοντα που ακυρώνει τη συμμετοχή του χωρίς την προηγουμένη ενημέρωση των διοργανωτών τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την εκδήλωση (καταληκτική ημερομηνία 12 Μαΐου 2018).

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου, τηλ. 2710227141-2, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss