ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως Τιμώμενη Περιφέρεια, στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2018 στη Θεσσαλονίκη
01/08/2018
ΠΗΓΗ: www.pde.gov.gr

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως Τιμώμενη Περιφέρεια, στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2018 στη Θεσσαλονίκη

7_F988053947.jpg

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης «Philoxenia 2018», από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 ως Τιμώμενη Περιφέρεια με δικό της ανεξάρτητο περίπτερο 100 τμ, που θα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της Έκθεσης. 

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή μας, αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης όπου θα υπάρξει ο θεσμός της «Τιμώμενης Περιφέρειας» και ως εκ τούτου προκύπτει η ανάγκη για συνέργειες μεταξύ των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την καλύτερη δυνατή τουριστική προβολή της. 

Ειδικότερα, κύριοι στόχοι της συμμετοχής μας αυτής είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μέσω της ένωσης δυνάμεων, ιδιωτικών και δημοσίων φορέων, όπως η Γέφυρα Α.Ε., η Ιονία και η Ολυμπία Οδός, καθώς και η ενίσχυση της επικοινωνίας μας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς. 

Επιπλέον στη διάρκεια της έκθεσης θα επισκεφτούν το περίπτερο μας το σύνολο των TourOperators που θα είναι προσκεκλημένοι της HELEXPOκαι θα υπάρξει συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το γεγονός 

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της παραπάνω έκθεσης ώστε όποιος/ια το επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου μας. Προς το σκοπό αυτό τα μέλη σας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ. 2613 613 108, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr). 

Επιπρόσθετα, επιθυμούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα και να μας ενημερώσετε εάν υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους των μελών σας κάποιων τοπικών προϊόντων, τα οποία θα ήταν δυνατόν να διαθέσουμε με τη μορφή κεράσματος στο περίπτερο μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση της πρόσκλησης μας, παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

                                                                                                                      Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης

& Επιχειρηματικότητας

Κωνσταντίνος Καρπέτας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss