ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στην έκθεση Fruit Logistica 2020 στο Βερολίνο για την Ηλεία ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος.
07/02/2020
ΠΗΓΗ: www.patrisnews.gr

Στην έκθεση FruitLogistica 2020 στο Βερολίνο για την Ηλεία ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος.

 

 

58_F1949012712.jpg

 

Ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με δικό της περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά «FRUIT LOGISTICA 2021», έγινε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, κ. Βασίλη Γιαννόπουλου, στην «FRUIT LOGISTICA 2020» που διεξήχθη στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας και Αντιπρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, ανταποκρινόμενος στην ανοιχτή πρόσκληση του κ. Γιαννόπουλου προς τα τρία Επιμελητήρια Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. 

Η «FRUIT LOGISTICA 2020», είναι η παγκόσμια κατευθυντήρια έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων. Πρόκειται για την πιο σημαντική πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας, όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων. Δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες του κλάδου να παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα παροχών και προϊόντων τους σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση. 

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 3.300 εκθέτες από 93 χώρες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να περάσουν τις πύλες της έκθεσης. Από την Ελλάδα συμμετείχαν 29 εταιρίες, εκ των οποίων οι έξι (6) προερχόμενες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (3 από την Ηλεία και 3 από την Αχαΐα).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ