ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αγροδιατροφής που θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Μερκούρη, Δηλώστε την συμμετοχή σας έως την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.
03/07/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αγροδιατροφής που θα πραγματοποιηθεί στο

Κτήμα Μερκούρη, στις 27 Ιουλίου 2020.

 

 

 

22_F816418553.jpg

 

Αγαπητά μέλη,

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας πρόκειται να διοργανώσει, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, 2020, Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κτήμα Μερκούρη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα διαμορφωθούν ειδικά stands για την έκθεση και προβολή των τοπικών προϊόντων και θα πραγματοποιηθούν παράλληλα events οινογνωσίας, γευσιγνωσίας και ανάδειξης των αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής μας. 

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν: ο κος Νικολούτσος Κωνσταντίνος Προέδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας , ο κος Παππάς Γιώργος  , Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Τμήματος Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας) ,  ο κος Παρασκευόπουλος Αντώνιος , Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου , ο κος Γεωργόπουλος Σίμος , Σύμβουλος Οίνου και αρθρογράφος οίνου , και ο Chef Πάνος Ιωαννίδης , ο οποίος θα εκτελέσει συνταγές και θα παρουσιάσει πιάτα εμπνευσμένα και βασισμένα αποκλειστικά στα αγροδιατροφικά προϊόντα του Ν. Ηλείας. 

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Αγροδιατροφής εκθέτοντας τα προϊόντα τους και διαθέτοντας προϊόντα για την εκτέλεση των συνταγών του κ. Πάνου Ιωαννίδη, να μας αποστείλουν αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 12:00 μμ., είτε με φυσική παρουσία στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Ηλείας είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο ilich-gr@otenet.gr , στην οποία να αναφέρονται και τα προϊόντα και οι ποσότητες που θα διαθέσουν. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (INTERREG V-B) BALKAN-MEDITERRANEAN 2014-2020 με τίτλο «BALKAN IDEAS NETWORK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR», ακρωνύμιο BALKANET, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (85%) και από Εθνικούς Πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (15%) και το Επιμελητήριο Ηλείας είναι ο επικεφαλής εταίρος (Lead Partner). 

Στην εκδήλωση, στο πλαίσιο της δικτύωσης των δράσεων του έργου θα συμμετέχουν και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα των χωρών της Βαλκανικής εκθέτοντας τα δικά τους προϊόντα ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και B2B συναντήσεις.

 

Επισυνάπτεται η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

κος Ιωάννης Γεράνιος, Τηλ. Επικοινωνίας: 2621036895,

email: ilich-gr@otenet.gr 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ