ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαγωνισμός πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων 2018
30/03/2018
ΠΗΓΗ: Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα

Διαγωνισμός πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων 2018

about-epso_0_F1386747400.png

Διαμορφώνοντας την Ευρώπη του μέλλοντος

Αποφοιτήσατε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο; Αναζητάτε μια νέα συναρπαστική σταδιοδρομία; Διαθέτετε σημαντικά προσόντα, έχετε δυναμισμό και σοβαρά κίνητρα; Τα όργανα της ΕΕ αναζητούν ταλαντούχους πτυχιούχους και νέους επαγγελματίες για να καλύψουν πάνω από 100 θέσεις νέων πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων. Τα καθήκοντα είναι ποικίλα και αφορούν τη διαμόρφωση πολιτικών, την παραγωγή έργου και τη διαχείριση πόρων. Οι θέσεις αυτές αποτελούν το ιδανικό εφαλτήριο για μια συναρπαστική και πολύπλευρη σταδιοδρομία, με έδρα τις δυναμικές πόλεις των Βρυξελλών και του Λουξεμβούργου όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ουσιαστικά τα πράγματα στην Ευρώπη. Μπορείτε να αναμένετε ότι η εργασία σας θα αφορά επίκαιρα ζητήματα, όπως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η διαχείριση της μετανάστευσης, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας ή η τόνωση της ανάπτυξης και η δημιουργία απασχόλησης.

Τα όργανα της ΕΕ απαιτούν μεγάλη επινοητικότητα, αντοχή και πνευματική εγρήγορση, αλλά παράλληλα σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για διεύρυνση των γνώσεων, ενίσχυση των δεξιοτήτων και εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Θα εργάζεστε στο πλαίσιο διεθνών ομάδων που χαρακτηρίζονται από πολυπολιτισμικότητα και πολυμορφία, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής 500 εκατομμυρίων και πλέον πολιτών.

Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική ευκαιρία σταδιοδρομίας - η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 8 Μαρτίου 2018.

Ομάδα ατόμων που κάθονται και συνομιλούν.

Έχετε τα απαιτούμενα προσόντα;

Προτού υποβάλετε αίτηση, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά κατά πόσο η σταδιοδρομία στην ΕΕ είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι το 2016 υπέβαλαν αίτηση πάνω από 20.000 υποψήφιοι, αλλά μόνο το 1% κλήθηκε να παρουσιαστεί στο κέντρο αξιολόγησης. Η διαδικασία επιλογής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς υπάρχουν μόνο 158 θέσεις περίπου στον κατάλογο επιτυχόντων.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν αρκεί να επιτύχετε τη βάση στις δοκιμασίες. Μόνον όσοι επιτύχουν την υψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας επιλογής. Το ερωτηματολόγιο «Σταδιοδρομία στην ΕΕ: είναι για μένα;» καθώς και το τεστ αυτοαξιολόγησης θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε κατά πόσο είστε πράγματι σε θέση να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών τουλάχιστον τριών ετών, να γνωρίζετε καλά δύο ευρωπαϊκές γλώσσες και να είστε υπήκοος χώρας της ΕΕ.

Μάθε περισσότερα εδω και κάνε την αίτηση σου έως 10 Απριλίου!!

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss