ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

«Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς 2018»
28/05/2018
ΠΗΓΗ: http://stelios.org

«Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό ξεκίνημα χρονιάς 2018»

2018-06-08-greece-award-2018-launch_F1878404457.jpg

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το θεσμό που στηρίζει την Ελληνική επιχειρηματικότητα από το 2008 €100.000 συνολική αξία βραβείων €30.000 για τον πρώτο νικητή, €10.000 για επτά ακόμα νικητές

Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηµατικό Ξεκίνηµα Χρονιάς 2018» που διοργανώνει για 11η συνεχόµενη χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του οµίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation.

Από το 2008, ο σηµαντικός για την Ελληνική Επιχειρηµατικότητα θεσµός ενισχύει ουσιαστικά την εθνική οικονοµία και τη δηµιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Συγκεκριµένα, µέχρι και το 2017, το Βραβείο ενίσχυσε νέες επιχειρήσεις µε το συνολικό ποσό των €700.000.

Το 2018, ο ετήσιος θεσµός για τη νεανική επιχειρηµατικότητα επιστρέφει, διαθέτοντας για µια ακόµα χρονιά το ποσό των €100.000 και συγκεκριµένα: €30.000 στον πρώτο νικητή και €10.000 έκαστος σε επτά ακόµα νικητές.

Το Βραβείο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες και νέους Έλληνες επιχειρηµατίες µέχρι 40 ετών (γεννηθέντες το 1978 ή µετέπειτα) που έχουν ιδρύσει την Εταιρεία τους στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει την επιχειρηµατική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον €10.000 το χρόνο. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον δύο άτοµα και ο επιχειρηµατίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής. Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι δύο άτοµα, θα πρέπει να κατέχουν, συνολικά και οι δύο, το 80% της επιχείρησής τους. Αιτήσεις µε περισσότερους από δύο υποψήφιους από την ίδια Εταιρεία δεν θα γίνουν δεκτές.

Και αυτή τη χρονιά, η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά online και συγκεκριµένα µέσω της σελίδας του Ιδρύµατος στο Facebook. Όλοι οι υποψήφιοι, έχοντας «κάνει like» στην επίσηµη σελίδα Stelios Philanthropic Foundation και «join» στο ανοικτό γκρουπ “Stelios AwardsforYoungEntrepreneursinGreece 2018” θα µπορούν να «κατεβάσουν» σε µορφή pdfτη σχετική φόρµα για την υποβολή αίτησης στα φετινά βραβεία. Η φόρµα αυτή θα πρέπει να συµπληρωθεί και να σταλεί στο Inbox της σελίδας στο Facebook. Η προθεσµία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018.

Νικητές και υποψήφιοι προηγούµενων ετών είναι ευπρόσδεκτοι στη διαδικασία και µπορούν να υποβάλουν εκ νέου συµµετοχή, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία και εφόσον πληρούν όλα τα κριτήρια. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το ίδιο τον κ. Χατζηιωάννου στην 11η Τελετή Απονοµής των Βραβείων που θα πραγµατοποιηθεί το Σεπτέµβριο του 2018 στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του θεσµού, έχουν µέχρι σήµερα βραβευθεί συνολικά 24 επιχειρήσεις, µε 8 από αυτές να ανακηρύσσονται νικητές το 2017. Την περασµένη χρονιά, ανάµεσα σε συνολικά 89 συµµετοχές, αριθµό ρεκόρ για τα δεδοµένα του Διαγωνισµού µέχρι και το 2017, µεγάλος νικητής αναδείχτηκε η εταιρεία MELIRA Greek Honey η οποία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της οικογενειακής παράδοσης, δηµιουργεί εκλεκτά µονοποικιλιακά µέλια, αλλά και µια σειρά άλλων προϊόντων µε βάση το αγνό ελληνικό µέλι. Η Εταιρεία έλαβε το ποσό των €30.000, ενώ επτά ακόµα εταιρείες βραβεύθηκαν µε το ποσό των €10.000 η κάθε µια. Πρόκειταιγιατις: Agro Know, Athens Insiders, Chimera, Choureal, Elixir60, Relevance και Sea You Soon.

Τιςπροηγούµενεςχρονιέςνικήτριεςανακηρύχθηκανοιεταιρείες: Sun of a Beach (2016), Sede (το 2015), Ancient Greek Sandals (το 2014), Nanobionic (το 2013), People for Business (το 2012), Fereikos Helix (το 2011), Fasmetrics (το 2010), Zoo.gr (το 2009) και Simply Burgers (το 2008).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το Βραβείο και τα κριτήρια συµµετοχής, επισκεφθείτε το www.stelios.org, αποστείλετε e-mail στο applications@stelios.com ή καλέστε το +377 9880 1010 (ώρες γραφείου). Αιτήσεις θα γίνουν δεκτές µόνο µέσω Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιµες, µέσα από την επίσηµη σελίδα του Stelios Philanthropic Foundationστο Facebookhttps://www.facebook.com/steliosfoundation/.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss