ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

15η Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai στο εκθεσιακό κέντρο Dubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC), κατά το διάστημα 7- 9 Νοεμβρίου 2017.
25/04/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

15η Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai στο εκθεσιακό κέντρο Dubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC), κατά το διάστημα 7- 9 Νοεμβρίου 2017.

logo_F1866375800.png

Πρόσκληση συμμετοχής στη 15η Έκθεση MiddleEastOrganicandNaturalProductsExpo Dubai (MENOPE)- Η μοναδική έκθεση στη Μέση Ανατολή η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της σε φυσικά και οργανικά προιόντα!

Trade Fair at a glance!

Η έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 15η συνεχή χρονιά, στο Ντουμπάι, και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο Dubai International Convention and Exhibition Centre (DICEC), κατά το διάστημα 7- 9 Νοεμβρίου 2017. Η έκθεση λαμβάνει χώρα ετησίως, και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για φυσικά και οργανικά προιόντα στη Μέση Ανατολή και στη περιοχή της Βόρειας Αφρικής.

Προφίλ της έκθεσης

Η έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo (www.naturalproductme.com) διοργανώνεται από την εταιρεία Global Links Exhibition Organizers & Conferences LLC, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των φυσικών προϊόντων από το 2002. Χαρακτηρίζεται ως το μοναδικό B2B γεγονός της Μέσης Ανατολής, καθώς στόχος της έκθεσης είναι η σύναψη εμπορικών συνεργασιών, γεγονός που αποδεικνύεται και έμπρακτα από τις ακόλουθες πλατφόρμες εμπορικών συναντήσεων και επαφών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επερχόμενης διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα:

• Online 2 offline strategy

• Hosted Buyer Programme

• Business Matchmaking

• Vip Buyer engagement

Αξιοποιώντας τις παραπάνω πλατφόρμες, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών από τη Μέση Ανατολή και GCC ( Gulf Cooperation Council) καθώς και από άλλες χώρες, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα των επιχειρηματικών τους συναντήσεων πριν από την έναρξη της έκθεσης.

Οι πλατφόρμες επιχειρηματικών συναντήσεων έχουν σχεδιασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει δυνατότητα επιλογής τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους εκθέτες. Η ενημέρωση των εκθετών σχετικά με τους εμπορικούς επισκέπτες καθώς και προφίλ αυτών θα αποσταλεί νωρίτερα από την έναρξη της έκθεσης, (περίπου ένα μήνα πριν), προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την ορθή αξιολόγηση τους. Οι προτεινόμενες επιχειρήσεις και hosted buyers θα αποσταλούν στους εκθέτες με βάση τα προϊόντα τους και τους τομείς δραστηριοποίησης τους.

Online 2 Offline Strategy

Στόχος η επιτυχημένη συμμετοχή και τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα

Προφίλ εκθετών

Ο εκθεσιακός χώρος του DubaiInternationalConventionandExhibitionCentreδιαχωρίζεται στους ακόλουθους τομείς, βάση των προιόντων και του προφίλ των εκθετών:

Food & Beverages

Health & Nutrition

Natural Beauty & Wellness

Living & Therapy

Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου καλύπτεται από τους τομείς των Τροφίμων και Ποτών και Διατροφής και Υγείας (superfoods, δημητριακά, προϊόντα υγιεινής διατροφής κ.ά.)

Η έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Κλιματικών Αλλαγών και Περιβάλλοντος και υποστηρίζεται από τους ακόλουθους φορείς: IFOAM - International Federation of Organic Agriculture Movements, ASSOCHAM - Associated Chamber of Commerce & Industry, India Department of Agriculture, Philippines College of Food & Agriculture, Malaysia Ministry of Agriculture, United Arab Emirates University, Emirates Authority For Standardization & Metrology.

Fact Sheet 2016

Η έκθεση MiddleEastOrganicandNaturalProductsExpo 2016 υποδέχθηκε περισσότερους από 5.000 εμπορικούς επισκέπτες από το Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Ομάν, Ινδία, Αίγυπτο, Μπαχρέιν, Ιαπωνία, Αφρική, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά., οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 123 εκθέτες από 27 χώρες.

Προφίλ εμπορικών επισκεπτών

Το ενδιαφέρον αξιόλογων επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών προσέλκυσε για ακόμα μία χρονιά η έκθεση MiddleEastOrganicandNaturalProductsExpo 2016. Ο εκτιμωμένος αριθμός εμπορικών επισκεπτών για την επερχόμενη διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 7- 9 Νοεμβρίου 2017, ανέρχεται περίπου στους 6.000 επαγγελματίες του κλάδου και συγκεκριμένα:

o Εισαγωγείς

o Διανομείς και χονδρέμποροι τροφίμων και ποτών

o Εκπρόσωποι αλυσίδων σούπερ μάρκετ και υπεραγορών

o HORECA (ξενοδοχεία, resorts, εστιατόρια, food stores)

o Trading houses

o Υπηρεσίες catering

o Οργανισμοί και ινστιτούτα

o Κυνερνητικοί φορείς

Η αγορά των ΗΑΕ

Οι πρωτοβουλίες πολλαπλών κυβερνήσεων στη Μέση Ανατολή κατά τη διάρκεια προηγούμενων ετών καθιστούν πλέον τα ΗΑΕ μία από τις κορυφαίες και προηγμένες χώρες στον τομέα των βιολογικών και φυσικών προϊόντων. Ο τομέας των τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας έχει αναπτυχθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα την ολοένα και υψηλότερη ζήτηση βιολογικών, φυσικών και premium προιόντων. Η ευαισθητοποίηση για βιολογικό τρόπο ζωής (organic lifestyle) σε συνδυασμό με την αυξανόμενη αγοραστική δύναμη, καθιστούν πλέον τη βιολογική διατροφή ως μία τάση η οποία αναμφίβολα αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η Μέση Ανατολή αποτελεί τη ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου, και η αγορά της μαζικής εστίασης εκτιμάται στα US$ 35 δισ. Επιπρόσθετα, η αξία των εισαγόμενων τροφίμων στις χώρες του Αραβικού κόλπου αναμένεται ότι θα διπλασιαστεί σε περίπου US$ 53.1 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.naturalproductme.com

Η εταιρεία BUSINESS HORIZONS TRADING LTD, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της έκθεσης MiddleEastOrganicandNaturalProductsExpoγια την Ελλάδα και την Κύπρο, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην επερχόμενη έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 7- 9 Νοεμβρίου 2017, με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας των προϊόντων σας και την αύξηση των εξαγωγών σας στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Με γνώμονα την επιτυχημένη συμμετοχή σας και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων σας, σας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια προετοιμασίας καθώς και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Αναλυτικά:

  • Εξασφάλιση του καταλληλότερου χώρου βάση των απαιτήσεων σας (επιλογή χώρου σε κεντρικό σημείο, αριθμός οπτικών πλευρών κτλ)
  • Υποστήριξη σε ότι αφορά τις λειτουργικές ανάγκες του περιπτέρου (ηλεκτρικό ρεύμα, φύλαξη, καθαρισμός κτλ)
  • Συνεχής υποστήριξη για την αποτελεσματικότερη συμμετοχή σας στις πλατφόρμες επιχειρηματικών συναντήσεων που προσφέρει η έκθεση (HostedBuyerProgramme, BusinessMatchmaking, VIPBuyerEngagement), μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου
  • Συντονισμός για την κατασκευή του περιπτέρου σας (επιλογή ανάμεσα σε standard shell scheme ή custom made κατασκευής προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας)
  • Συντονισμός επιχειρηματικής αποστολής (αεροπορικά εισιτήρια/ ξενοδοχεία/ μεταφορά)
  • Υποστήριξη για τη μεταφορά των εκθεμάτων

Με εκτίμηση,

Νατάσα Σκαρλάτου

General Manager

E: skarlatou@businesshorizons.eu

M: +30 6946327830

W: www.businesshorizons.eu

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
EkthesiMiddleEast_OrganicandNaturalProductsExpo-_EnimerotikoYliko_F709538264.pdf

 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss