ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνή έκθεση FOODEX SAUDI 2017 στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2017.
26/05/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

456_F2018203309.jpg

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση FOODEX SAUDI 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2017. H FOODEX SAUDI είναι από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εκθέσεις του κλάδου

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (MENA Region) και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες διεθνώς, με πληθυσμό που ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια και αναμένεται να αγγίξει τα 35 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Χώρα με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, αυξητικών τάσεων βιοτικό επίπεδο αλλά και σοβαρές ελλείψεις σε βασικές κατηγορίες αγαθών. Με τις εισαγωγές τροφίμων να ξεπερνούν το 80% της εγχώριας κατανάλωσης, η Σαουδική Αραβία επενδύει διαρκώς αναζητώντας αδιάκοπα νέα καινοτόμα προϊόντα και συνεργασίες.

Η FOODEX SAUDI αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στην χώρα που τροφοδοτεί με συνέπεια την ακόρεστη ανάγκη για ενδυνάμωση της εγχώριας ζήτησης σε προϊόντα και σε βασικά αγαθά διατροφής.

Για μια πληρέστερη ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της έκθεσης

www.foodexsaudi.com

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα από όλο το φάσμα του κλάδου τροφίμων-ποτών: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοσκευάσματα και είδη ζαχαροπλαστικής, μέλι, κρέατα και πουλερικά, σοκολάτες, προπαρασκευασμένα γεύματα, snacks, αποξηραμένα και κονσερβοποιημένα προϊόντα, κατεψυγμένα, βιολογικά προϊόντα, τσάι, καφέδες, αναψυκτικά, χυμοί και πολλά άλλα προϊόντα διατροφής.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 2017

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο για την συμμετοχή των Ελλήνων εξαγωγέων του κλάδου. Η συνεισφορά μας, ωστόσο, δεν περιορίζεται στην ενημέρωση και πώληση της έκθεσης στις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης των Ελλήνων εκθετών, με στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και συντονισμένης παρουσίας σε εθνικό περίπτερο, χωρίς να αποκλείεται και η δυνατότητα για ανεξάρτητες συμμετοχές. Σας προσκαλούμε να προβάλετε με αξιώσεις την παραγωγή και τα προϊόντα σας στην ερχόμενη FOODEX SAUDI 2017 με τις εξής επιλογές:

Ενοικίαση χώρου με την αναβαθμισμένη ξύλινη δομή επαρκώς εξοπλισμένου περιπτέρου (premium package) με τιμή περιπτέρου 12τ.μ. 7.800€ και 8.580€ για γωνιακό περίπτερο 12τ.μ. συν 495€

Registration Fee που περιλαμβάνει την εγγραφή σας στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης (ελάχιστη επιφάνεια 12 τ.μ) και Coordination fee, ύψους 595€. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Η συμμετοχή σας για περίπτερο 12 τ.μ. περιλαμβάνει:

1. Ενοίκιο χώρου και ξύλινη κατασκευή περιπτέρου

2. Εταιρική σήμανση στη μετόπη του περιπτέρου σας

3. Ένα info- counter με την εκτύπωση του, λογοτύπου σας

4. Ένα τραπέζι με 3 καρέκλες

5. Τρία επιτοίχια ράφια, μοκέτα και κάδο απορριμμάτων

6. Φωτισμό περιπτέρου και μία πρίζα για παροχή ρεύματος

7. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ). Δεν περιλαμβάνεται 24ωρη κατανάλωση παροχής ρεύματος και κατανάλωση ρεύματος επαγγελματικού εξοπλισμού

8. Προβολή της εταιρείας με αλφαβητική καταχώρηση τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης

9. Ανάληψη και συντονισμό της επικοινωνίας του εκθέτη με την διοργανώτρια εταιρεία, έγκαιρη ενημέρωση για σημαντικές προθεσμίες ( 2 άδειες visa για περίπτερο 12 τ.μ., οδηγίες για έκδοση visa, καρτέλες εισόδου, καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης κ.α.)

10. Παροχή πληροφοριών από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας σε συνεργασία με το εμπορικό μας γραφείο

11. Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE εγγυάται την παρουσία της στην έκθεση με την προϋπόθεση ο αριθμός των εκθετών να μην είναι μικρότερος από πέντε)

12. Προβολή της συμμετοχής σας σε λίστες αγοραστών και ενημέρωσή σας σχετικά με τις δυνατότητες περεταίρω ανάδειξης και προβολής της επωνυμίας σας μέσω διαφημιστικών επιλογών, ανάληψη χορηγιών κοκ

13. Πρόσκληση αγοραστών για την επίσκεψή τους στα περίπτερα της Ελληνικής συμμετοχής.

14. Εξασφάλιση πρόσθετων παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (Όπως: υπηρεσίες διερμηνείας, επιπλέον επίπλωση ή γραφικά, πρόσβαση στο internet κ.α)

Στην περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί να προχωρήσει με ανεξάρτητη αναβαθμισμένη κατασκευή, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αναλαμβάνει την συγκέντρωση προσφορών από την επίσημη εργολάβο ειδικών κατασκευών της έκθεσης καθώς και από άλλες κατασκευαστικές, παρέχοντας μια ποικιλία επιλογών στον εκθέτη, βάσει των σχεδιαστικών και οικονομικών του απαιτήσεων.

Υπάρχει δυνατότητα συνέκθεσης (2 εκθέτες), με επιπρόσθετη επιβάρυνση το Registration Fee 495€ και το Coordination fee ύψους 595€, που αφορούν κάθε εκθέτη ξεχωριστά. Εάν χρειαστεί επιπρόσθετος εξοπλισμός για τον 2ο εκθέτη θα γίνουν οι ανάλογες χρεώσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα με τον συνεργάτη τους ή σε αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για την αποστολή που προτείνει να οργανώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε τον χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο και το κόστος μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων γι’ αυτό παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης «Αίτησης συμμετοχής» και:

α) Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού συμμετοχής και της καταβολής του Coordination Fee 595€ + Φ.Π.Α 24% + 495€ RegistrationFee + Φ.Π.Α 24%

β) Η εξόφληση του υπολοίπου 50% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2017 Η τιμολόγηση της συμμετοχής θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREATTRADEEXHIBITIONS& EXPORTSCONSULTINGSINGLEMEMBERPRIVATECOMPANYΝα σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.

Συμπληρώσετε και στείλτε μας τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής σας με e-mail στο

info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 210 7755080 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.greatexhibitions.gr

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Αλκιβιάδης Καλαμπόκης Μαρία Γιακουμάκη

Managing Director Project Manager

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Prosklisi_Symmetochis_FOODEXSAUDI2017_F2124260726.pdf

 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss