ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής Έκθεση Οίνων και Ποτών PROWEIN 2019 από 17 - 19 Μαρτίου 2019, Ντύσσελντορφ, Γερμανία
03/12/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Διεθνής Έκθεση Οίνων και Ποτών PROWEIN 2019 από 17 - 19 Μαρτίου 2019, Ντύσσελντορφ, Γερμανία

 

ProWein-2019_F650408189.png

 Κόστος Συμμετοχής:

  • για σταντ(7  τ.μ. περίπου)στο εθνικό περίπτερο:  3.265 € συν ΦΠΑ
  • για σταντ (4  τ.μ. περίπου) στο hall 13/ Organic World: €2.050 πλέον ΦΠΑ 

Πλέον170,00 € (Registration & Media Fee) συν ΦΠΑ για κάθε εκθέτη 

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρακαλούμε να υποβάλετε άμεσα αίτηση ώστε να οριστικοποιήσουμε το χώρο

 

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:17 - 19 Μαρτίου 2019

ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:25-07-2018

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:Ντύσσελντορφ, Γερμανία

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ 

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, από το 1994 διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και είναι η σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Σ’ αυτήν συγκεντρώνονται κάθε χρόνο όλοι οι Γερμανοί επαγγελματίες του κρασιού, από το εμπόριο και τον Τύπο αλλά και εκπρόσωποι του οινικού εμπορίου και του Τύπου όλων των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σκανδιναβίας. 

Τα αποτελέσματα της Διεθνούς Εκθέσεως Prowein 2018 είχαν θετική εξέλιξη σε σχέση με το έτος 2017. Ειδικότερα το σύνολο των επισκεπτών ξεπέρασε τους 60.000 από 133 χώρες και το σύνολο των εκθετών ανήλθε στου 6.870. Η επισκεψιμότητα κατά το 2018 αυξήθηκε κατά 4% έναντι του 2017.

 Για τους έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων, 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2019

 

Όπως κάθε χρόνο, ο Enterprise Greece, προκειμένου να ενισχύσει την επισκεψιμότητα αλλά και την προβολή των εκθετών του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση, προγραμματίζει πέρα από τη λειτουργία εθνικού wine bar και μία σειρά προωθητικών ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς προώθησης του Ελληνικού οίνου. 

Εθνικό περίπτερο - Hall 17 

Το εθνικό περίπτερο το οποίο θα φιλοξενήσει την

πλειονότητα των ελλήνων οινοποιών, θα βρίσκεται στο Hall 17 μαζί με την Αυστρία και δίπλα από την Ιταλία (hall 16). Για την καλύτερη προβολή της εθνικής συμμετοχής θα υπάρχει επιπλέον σήμανση σε κεντρικά σημεία του χώρου.

Organic World

Έχει εξασφαλιστεί χώρος στο Hall 13/ Organic World για όσους εκθέτες επιθυμούν να εκθέσουν τα βιολογικά κρασιά τους. Στο χώρο αυτό η κατασκευή των περιπτέρων γίνεται από την ίδια την έκθεση, η οποία προσφέρει ένα μοντέρνο και λειτουργικό περίπτερο περίπου 4 τετραγωνικών με ξεχωριστή αποθήκη κοινή με άλλους εκθέτες. Το κόστος ανέρχεται στα €1.950 πλέον ΦΠΑ. 

Spirits

Η πετυχημένη εθνική συμμετοχή στο Hall 12/ Spirits, θα συνεχιστεί και το 2019. Με ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή, στόχος είναι να υπάρξει ειδικός χώρος για την προβολή των ελληνικών αλκοολούχων ποτών. 

Same but Different!

Ο Enterprise Greece προτίθεται να εξασφαλίσει χώρο και στο hall 7, όπου για πρώτη φορά πέρσι, εκθέτες με καινοτόμα οινοπνευματώδη προϊόντα όπως craft spirits, craft beer και cider (μηλίτης, κλπ) είχαν πλέον το δικό τους χώρο. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Ο Enterprise Greece, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της έκθεσης για τους έλληνες οινοπαραγωγούς, διαμορφώνει το κόστος συμμετοχής ως εξής:

1. Για τα ομαδικά περίπτερα (7 τ.μ. περίπου/εκθέτη), το κόστος συμμετοχής είναι 3.160,00 Ευρώ συν ΦΠΑ.

2. Για τα ατομικά περίπτερα (από 9 τ.μ. και πάνω), το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 465,00 Ευρώ συν ΦΠΑ.

3. Για τα ατομικά περίπτερα των εταιρειών που θα επιλέξουν να συμμετέχουν με δικής τους κατασκευή, το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 295 ευρώ συν ΦΠΑ. 

4. Όπως αναφέρεται και παραπάνω το κόστος συμμετοχής στο hall 13/ Organic World ανέρχεται στα €1.950 πλέον ΦΠΑ για περίπτερο περίπου 4 τ.μ 

Όσοι εκθέτες επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της συμμετοχής για να ενημερωθούν για το κόστος. 

Στο ανωτέρω κόστος, θα πρέπει να προστεθεί υποχρεωτικά για κάθε εκθέτη το ποσόν των 150,00 ευρώ (κόστος δημοσιοποίησης – Registration & Media Fee) συν ΦΠΑ, για την υποχρεωτική καταχώρηση και προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης Prowein. 

Το ανωτέρω κόστος περιλαμβάνει όλες τις παροχές που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της εκθεσιακής λειτουργίας:

• Το ενοίκιο χώρου

• Την κατασκευή και τον βασικό εξοπλισμό του περιπτέρου, στα οποία περιλαμβάνεται και ένα ψυγείο για κάθε εκθέτη

• Την μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμό των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται και δεν θα γίνει επιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα)

• Τις τεχνικές δαπάνες του περιπτέρου

• Τις δαπάνες της εκθεσιακής λειτουργίας (ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές, πάγος, σαμπανιέρες)

• Την επάνδρωση του περιπτέρου με βοηθητικό προσωπικό

• Την καταχώρηση στον κατάλογο των εκθετών του Ελληνικού Περιπτέρου

• Τις δραστηριότητες προβολής της ελληνικής συμμετοχής

• Τη λειτουργία wine-bar με την υποστήριξη ‘Έλληνα “Sommelier”

• Τον καθαρισμό του Περιπτέρου 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

• Να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2019

• Να καταβάλουν απαραιτήτως ως προκαταβολή το 25% του κόστους συμμετοχής χωρίς ΦΠΑ, συν το ποσόν των 150,00 Ευρώ που αφορά την καταχώρηση των βασικών στοιχείων της εταιρείας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης

• Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές. 

Η καταβολή του ποσού της προκαταβολής μπορεί να γίνει μόνον με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK

IBAN: GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400 Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών

Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE 

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης. Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης κα Zωγοπούλου στο e- mail f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr 

Η εμπρόθεσμη αποστολή της αίτησης και η πληρωμή της προκαταβολής αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση. Δεν θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις χωρίς προκαταβολή. 

Η εξόφληση του υπολοίπου ποσού θα γίνει με κατάθεση στον λογαριασμό του ΕΝΤERPRISE GREECE πριν την έναρξη της εκθέσεως και συγκεκριμένα πριν την φόρτωση των εκθεμάτων. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων. 

Συμπληρώστε online εδώ την αίτηση συμμετοχής

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ