ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

AGROLAND19 - Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen & dried”, στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C.
21/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

AGROLAND19 - Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen & dried”, στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C.

 

 

 

88_F769401219.jpg

 

 

AGROLAND19 - Εξειδικευμένη Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen & dried”, που θα λάβει χώρα στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας (www.mec.gr) και θα αφορά μόνο επαγγελματίες επισκέπτες 

Η Έκθεση Agroland είναι μία Νέα Ευκαιρία και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον περίπου 100 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν περίπου 6.000τμ επιφάνειας καθώς και το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών. Επίσης θα προσεγγίσουμε και ξένους επισκέπτες με σκοπό την σύναψη επαγγελματικών σχέσεων με τους εξαγωγικούς εκθέτες μας.

Επιπλέον, από επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος θα παρέχουμε πούλμαν τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την έκθεση ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας από την περιφέρεια. Ταυτόχρονα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές/εκθέτες της έκθεσης. 

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φαρμακευτικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα (παράγωγα), ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και παροχή σχετικών υπηρεσιών. 

Η Έκθεση θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καλλιεργητές, σε αγρότες, σε καταστήματα γεωργικών & γεωπονικών ειδών, σε καταστήματα/αγορές ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια, κα. 

Η Agroland έχει ήδη την Στήριξη από πολύ σημαντικούς φορείς όπως τον ΟΚΑΑ (Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας), την Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων & Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τον ΣΕΚΛΑ (Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών) , την ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), την ΕΑΦΦΕ (Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδος), τον ΠΑΣΩΒΑ (Πανελλήνιο Σωματείο Βιοκαλλιεργητών Aloe Vera), την ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), την Π.Ε.ΤΕ.Τ. (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών καθώς επίσης και των περιοδικών Γεωργία & Κτηνοτροφία, ο Κόσμος του Super Market, Triiris, All Pack Hellas, Fresher, των εφημερίδων Agrenda και Ύπαιθρος Χώρα και των site Agronews.gr, Skywalker.gr και Stentoras.gr. 

Για να «αναδειχθεί» λοιπόν και να επωφεληθεί και η δική σας εταιρεία από αυτό το πολύ σημαντικό Εκθεσιακό γεγονός παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.agroland-expo.gr μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε:

•         Τις αναλυτικές κατηγορίες των Εκθεμάτων

•         Το Προφίλ Επισκεπτών

•         Την κάτοψη της Έκθεσης με τα περίπτερα

•         Τον τιμοκατάλογο

•         Την Αίτηση Συμμετοχής

•         Το πρόγραμμα Προβολής, κ.α. 

για λεπτομερή ενημέρωση του προγράμματος μας και για επιλογή διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου-περιπτέρου. 

Δηλώστε έγκαιρα την Συμμετοχή σας ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής τοποθεσιών -Κρατείται χρονική σειρά προτεραιότητας. 

Κάθε πληροφορία στα έντυπά μας (τα οποία σας αποστείλαμε ταχυδρομικά) & στην ιστοσελίδα μας είναι και στα Αγγλικά, επομένως μπορείτε να ενημερώσετε άμεσα συνεργάτες στο εξωτερικό (όσοι από εσάς έχετε). 

Οι υπογράφοντες και οι συνεργάτες μας είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία και ευχαρίστως να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τηλεφωνικά ή με email ή με κάποιο ραντεβού κατόπιν επιθυμίας σας.

Τηλ: 210/8056205, 207, Fax: 210/8056209, Email: info3ek@otenet.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ