ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Νέος κύκλος ανοιχτών διαδικτυακών μαθημάτων (MOOC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών με θέμα: «Πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της ΕΕ για τις περιφέρειες και τους δήμους»Το MOOC θα διαρκέσει έξι εβδομάδες (15 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου 2018).
15/01/2018
ΠΗΓΗ: ΕΒΕΑ

Νέος κύκλος ανοιχτών διαδικτυακών μαθημάτων (MOOC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών με θέμα: «Πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της ΕΕ για τις περιφέρειες και τους δήμους»

3_F256106589.jpg

Μια νέα έκδοση του κύκλου ανοικτών μαζικών διαδικτυακών μαθημάτων (MOOC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2018. Η τρίτη έκδοση θα επικεντρωθεί στο «Πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της ΕΕ για τις περιφέρειες και τους δήμους». Το MOOC θα παράσχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις τρέχουσες και μελλοντικές πολιτικές και τα προγράμματα της ΕΕ, καθώς και πρακτικά εργαλεία και παραδείγματα για διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης και στήριξης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, μπορείτε να λάβετε δωρεάν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης!

Το μάθημα είναι δωρεάν και πλήρως διαδικτυακό. Θα είναι διαθέσιμο στο Iversity, μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης, και θα περιλαμβάνει βίντεο, ενημερωτικά δελτία και γραφήματα καθώς και πρακτικές εργασίες που θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες στο μάθημα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην πλατφόρμα του μαθήματος.

Το MOOC θα διαρκέσει έξι εβδομάδες (15 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου 2018). Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετικό θέμα. Ο χρόνος εργασίας θα είναι περίπου 1,5 ώρα την εβδομάδα. Το υλικό του μαθήματος θα παραμείνει στο διαδίκτυο για ένα χρόνο, συνεπώς ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε όλα τα κεφάλαια τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, θα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε το υλικό του μαθήματος με το δικό σας ρυθμό.

Τα μαθήματα συνδιοργανώνονται από την Επιτροπή των Περιφερειών και διάφορες Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Περιφερειακή και Αστική Πολιτική, Προϋπολογισμός, Απασχόληση, κοινωνικές υποθέσεις και κοινωνική ένταξη, Γεωργία και αγροτική ανάπτυξη, Eurostat – καθώς και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Interreg Europe και την URBACT.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και ανοικτά σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ΕΕ και την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, και προσβάσιμα σε όλες τις συσκευές.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει – επισκεφθείτε την Πλατφόρμα Iversity, μάθετε περισσότερα για το MOOC και εγγραφείτε τώρα! https://cor.iversity.org/

Επικοινωνία: contact-mooc@cor.europa.eu

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss