ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συναντήσεις Β2Β με startups που συμμετέχουν στο AIF 2018, στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2018 στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου
24/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Συναντήσεις Β2Β με startups που συμμετέχουν στο AIF 2018, στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2018 στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου

8_F797490337.jpg

 

Κυρία / Κύριε, 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, διοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το τριήμερο Φεστιβάλ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “2nd Athens Innovation Festival (AIF 2018)” στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2018 στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, προκειμένου να αναδειχθούν και να ενισχυθούν οι καινοτόμοι επιχειρηματικοί, ερευνητικοί και τεχνολογικοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. 

Η διοργάνωση του τριήμερου αυτού Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, workshops και εκθεσιακών περιπτέρων, με συμμετέχουσες υφιστάμενες αλλά και νεοφυείς καινοτόμες επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιμελητήρια της χώρας, καθώς και χρηματοπιστωτικούς, δημόσιους και διεθνείς φορείς και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. 

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις (Β2Β), μεταξύ των εκπροσώπων των startups και των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΑ. 

Οι συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά πιθανούς συνεργάτες, να συζητήσετε τις δυνατότητες μελλοντικής συνεργασίας και να ανταλλάξετε εμπειρίες, ιδέες και απόψεις με νέους ανθρώπους που τολμούν να καινοτομήσουν έτσι ώστε να ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην επιχείρησή σας. 

Οι startups που θα συμμετέχουν στο AIF 2018 δραστηριοποιούνται στους τομείς: 

Audiovisual

ICT

Tourism

Agro Tech

Health Tech

Creative Industries 

 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε με εκπροσώπους startups παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του ΕΒΕΑ, στο τηλέφωνο 2103625342, e-mail: pr@acci.gr.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ

www.athensinnovation.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss