ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ημερίδα με θέμα: την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Υγιεινή Διατροφή και την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή ,την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.
25/06/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ημερίδα με θέμα: την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Υγιεινή Διατροφή και την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή ,την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

katanalotikisyneidisi_F23642.jpg

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσει Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ«ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ», ΘΑ ΣΥΜΕΤΈΧΟΥΝ 3 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Το Σωματείο «Καταναλωτική Συνείδηση», σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Υγιεινή Διατροφή και την προάσπιση των δικαιωμάτων του καταναλωτή.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσει, ο Παιδοψυχίατρος Δρ. Κώστας Α. Σταμπουλόπουλος, ιδρυτής και υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού «Ινστιτούτο Μελέτης Παιδιού και Οικογένειας» στην Πάτρα, με έντονη δράση, ειδικά τα τελευταία χρόνια, στον τομέα της διατροφής και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στην υγεία των παιδιών και των εφήβων. Επίσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κώστας Νικολούτσος ο οποίος θα αναφερθεί στα Ηλειακά προϊόντα διατροφής και πως η κατανάλωση αυτών συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση η οποία υλοποιείται στα πλαίσια της πράξης: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ με κωδικό MIS 453293 και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα"», θα γίνει επίσης αναφορά στις δράσεις των 27 σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, από τους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων, κ. Ευγενία Ηλιοπούλου και Γιώργο Γοροζίδη, ενώ θα συμμετέχουν οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Πύργου, 1ου Γυμνασίου Πύργου και 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας,

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος στις 20/05/2014 πραγματοποιήθηκε η σχολική ημερίδα με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών και μαθητών, όπου παρουσιάστηκαν οι αντίστοιχες μαθητικές δράσεις, καθώς επίσης εγκαινιάστηκε και λειτούργησε η έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών, διάρκειας μιας εβδομάδας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
PROSKLHSHTK_F20203.pdf

 

toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ