ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Επανάληψη εκπαιδευτικού προγράμματος από την TÜV AUSTRIA HELLAS – κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων ΑΘΗΝΑ:Τρίτη 05.12.2017 – Τετάρτη 06.12.2017

Η TÜV AUSTRIA HELLAS μέσω της TÜV AUSTRIA ACADEMY, ένας από τους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς από το Ε.ΣΥ.Δ. για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων και ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πρώτη διοργάνωσε Εκπαιδευτικά Προγράμματα Κατάταξης Καταλυμάτων 16 ωρών......... (16/11/2017)

περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα «Έρευνα και καινοτομία στο ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις» στα πλαίσια του FORUM Ανάπτυξης - 20ο MONEY SHOW PATRAS, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 2017 στην αίθουσα ΙΙ του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ Πάτρα.

Το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Έρευνα και καινοτομία στο ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις»,........ (15/11/2017)

περισσότερα »

Ελληνο-Πολωνικό Forum που συνδιοργανώνει το Enterprise Greece με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα, στις 21/11/2017 και ώρα 13.00-18.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ελληνο-Πολωνικό Forum που συνδιοργανώνει το Enterprise Greece με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας, ........... (15/11/2017)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ευκαιρίες εξωστρέφειας και δραστηριοποίησης στην παγκόσμια αγορά -Ελεύθερη Ζώνη Πειραιά με σύγχρονες υποδομές», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16.30-19.00 μ.μ.

O Οργανισμός Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), το Κέντρο Διαχείρισης και Διανομής Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε. (PCDC Α.Ε.) και ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς-Αθηνών (ΣY.Ε.T.A.Π.Α)......... (10/11/2017)

περισσότερα »

1ο Athens Innovation Festival 20-22/11/2017 στο Ζάππειο.

Το 1ο Athens Innovation Festival είναι μία γιορτή για το οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας! 20-21-22 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο.Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, την τεχνολογία και την επιχειρηματική δημιουργία με πολλές ευκαιρίες για πληροφόρηση, εκπαίδευση, δικτύωση, συνέργεια και συνεργασία......... (12/11/2017)

περισσότερα »

GR Bossible: Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Explore your business self” 25 & 26 Νοεμβρίου, Divani Caravel

Το GR Bossible θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνάντηση του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε μία ενιαία φυσική πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες........ (12/11/2017)

περισσότερα »

Greek International Buyers Meetings Κλείστε εξαγωγικές συμφωνίες με κορυφαίους διεθνείς αγοραστές

Για πρώτη φορά η Ethos Media σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει ένα 2ήμερο event αφιερωμένο στις εξαγωγές ......... (04/10/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», την Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», που θα είναι η Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.......... (10/10/2017)

περισσότερα »

6ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή INNOVATHENS - 2η φορά στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες

Το INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, διοργανώνουν για 2η φορά θεματικό κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή “Creative Industries Vol. 2”, αφιερωμένο........ (29/09/2017)

περισσότερα »

Αρχ. Ολυμπία: Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές στο 4ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές, συγκαταλέγονται στους ομιλητές – εισηγητές του 4ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από 6 έως 8 Οκτωβρίου............ (07/09/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολώνια στα πλαίσια της έκθεσης Grecka Panorama & Greek food show στη Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου.

Για τους λόγους αυτούς η North Events σε συνεργασία με την Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα προώθησης του Ελληνικού Ελαιολάδου παράλληλα με την έκθεση Grecka Panorama & Greek food show στη Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου........ (17/07/2017)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss