ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Ημερίδα με τίτλο : «O τομέας της κρουαζιέρας στην περιοχή EUSAIR : προκλήσεις και μελλοντικές προοπτικές»

Το Δίκτυο Πανεπιστημίων, Περιφερειών, Εμπορικών Επιμελητηρίων και Πόλεων Αδριατικής Ιονίου (Πρωτοβουλία AI-NURECC) και το Επιμελητήριο Ηλείας - μέλος του Forum AIC - σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ημερίδα και τα Workshops με τίτλο «O τομέας της κρουαζιέρας στην περιοχή EUSAIR : προκλήσεις και μελλοντικές προοπτικές» που θα διεξαχθoύν στο συνεδριακό κέντρο ΣΠΑΠ Αρχαίας Ολυμπίας στις 27 Ιουνίου 2018............ (08/06/2018)

περισσότερα »

Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Απ. Κατσιφάρας: Ένας χρόνος λειτουργίας, ένας χρόνος δημιουργίας

Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με την συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών, σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018......... (15/06/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Νικολούτσου και των Αντιπροέδρων του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13.06.2018 συνάντηση του Προέδρου κ. Κων/νου Νικολούτσου και των Αντιπροέδρων του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα .......... (15/06/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών» την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στο Επιμελητήριο Ηλείας με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Το Επιμελητήριο Ηλείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:«Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών» την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (4ος Όροφος) - 28η Οκτωβρίου 1 & Πλ. Ηρώων................. (14/06/2018)

περισσότερα »

Διακήρυξη διαγωνισμού με Ανοιχτή Διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) που εδρεύει στον Πύργο Π.Ε. Ηλείας , σύμφωνα με το αριθμ. Πρωτ 1542/11-05-2018, εγκεκριμένο πρωτογενές αίτημα δαπάνης που έχει αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ :18REQ003080498 2018-05-11, και την υπ. αριθμ. 18/14-05-2018 ....... (13/06/2018)

περισσότερα »

Κουπόνι Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας (Super Fast Broadband - SFBB)

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥπΨηΠΤΕ) και η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) υλοποιούν με σταθερά βήματα την πολιτική επιλογή της μετάβασης της χώρας από την «εποχή του χαλκού» στην εποχή της οπτικής ίνας και των υπερυψηλών ταχυτήτων, υλοποιώντας το εγκεκριμένο (τον Σεπτέμβριο 2015) Εθνικό Ευρυζωνικό Σχέδιο. ........... (06/06/2018)

περισσότερα »

Έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019

Ξεκινά την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019. ......... (05/06/2018)

περισσότερα »

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός

Η Δράση στοχεύει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μεσαίων επιχειρήσεων, επενδύοντας στον παραγωγικό εκσυγχρονισμό τους και τηνυιοθέτηση συστημάτων τυποποίησης & πιστοποίησης.......... (04/06/2018)

περισσότερα »

Νέα Δράση: Ψηφιακό Aλμα

Η Δράση στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων........ (04/06/2018)

περισσότερα »

Νέα δράση: Ψηφιακό βήμα

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη της δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Ψηφιακό βήμα», με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ......... (04/06/2018)

περισσότερα »

Νέα Δράση: ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη της δράσης του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»......... (04/06/2018)

περισσότερα »

«Ανοίγει» το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής επιχειρηματικότητας προκηρύχθηκε το πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την εξωστρέφεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».......... (30/05/2018)

περισσότερα »

Η Αναλυτική επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Νικολούτσου στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας - Υποστήριξη στην ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου!

Στην Ηλεία, υπάρχουν πάνω από δέκα περιοχές στις οποίες μπορεί σήμερα να γίνει εγκατάσταση επαγγελματικών υποδομών μεταποίησης χονδρεμπορίου και logistics. Aυτό επισημαίνεται σε επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσου προς τον Περι......... (26/05/2018)

περισσότερα »

Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - B Κύκλος» - 2η περίοδος υποβολών

Ανακοινώθηκε ο Προσωρινός Κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων με τη βαθμολογική τους κατάταξη για τη 2η περίοδο υποβολών στη Δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)».......... (25/05/2018)

περισσότερα »

Παράταση της Υπουργικής Απόφασης για την προστασία του Κυπαρισσιακού κόλπου

Παρατείνεται για ένα ακόμη έτος, η Υπουργική Απόφαση 25794/24.5.2016 «Μέτρα για την προστασία των χερσαίων και θαλάσσιων περιοχών των «GR2330005: Θίνες και παραλιακό Δάσος Ζαχάρως, Στροφυλιά, Κακόβατος»,........ (25/05/2018)

περισσότερα »

Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

Ανακοινώθηκε η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», λόγω ένταξης επιπλέον 116 πράξεων της πρόσκλησης......... (24/05/2018)

περισσότερα »

Ανέτοιμες οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για τον GDPR

Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η Kapa Research για λογαριασμό της ΓΣΕΒΕΕ σε δείγμα 1004 επιχειρήσεων. 1 στις 3 επιχειρήσεις δεn γνωρίζει αν έχει υποχρέωση δήλωσης στην Αρχή προστασίας Προσωπικών δεδομένων σχετικά με τα αρχεία που τηρεί............ (23/05/2018)

περισσότερα »

O ΣΕΤΕ ξεκινά καμπάνια με κεντρικό μήνυμα: «Τουρισμός, αξία για όλους»

Για πρώτη φορά η αξία του τουρισμού μετατρέπεται σε εικόνες και μιλάει απευθείας στο κοινό μέσω του ψηφιακού περιβάλλοντος. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ανακοινώνει την έναρξη της ψηφιακής καμπάνιας «Τουρισμός, αξία για όλους». Η καμπάνια, η οποία «τρέχει» στο site www.axiagiaolous.gr και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,........... (24/05/2018)

περισσότερα »

Πρώτη συνεδρίαση Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Π.Δ.Ε.

Συνήρθε απόψε σε σώμα το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που αποτελειται από αιρετούς συμβούλους των τριών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας και συγκεκριμένα:.......... (15/05/2018)

περισσότερα »

Ξεκινούν οι αιτήσεις των δήμων για δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Ξεκινά, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από δήμους όλης της Ευρώπης για την απόκτηση σημείων hotspot, που θα εξασφαλίσουν σταδιακά στους Ευρωπαίους δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους μέσω WiFi. Πρόκειται για την έναρξη της εμβληματικής πρωτοβουλίας WiFi4EU, στο πλαίσιο της οποίας οι δήμοι της Ευρώπης μπορούν να λάβουν χρηματοδοτήσεις για τη δημιουργία σημείων παροχής δωρεάν πρόσβασης σε ασύρματο Διαδίκτυο....... (18/05/2018)

περισσότερα »

Τι προβλέπει το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο για χρηματοδότηση startups και ΜμΕ

Τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, αλλά και μια σειρά από διευκολύνσεις για την τόνωση των εξαγωγών, τη βελτίωση εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και τη μεγαλύτερη προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων περιλαμβάνει το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης.......... (20/05/2018)

περισσότερα »

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών Ενταξης στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Β Κύκλος» για την 1η περίοδο υποβολής

Ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής του φακέλου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά Ένταξης του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Β Κύκλος» για την πρώτη (1η) περίοδο υποβολής. ......... (18/05/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο

Την Παρασκευή 11/5/2018 έγινε συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο παρουσία του πρώην βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη......... (14/05/2018)

περισσότερα »

Έχει κατακτήσει όλα τα βραβεία διεθνώς το βίντεο παραγωγής του ΕΟΤ “Greece – A 365 Day Destination” – Δύο ακόμη βραβεία απέσπασε τον Απρίλιο σε διεθνή τουριστικά φεστιβάλ και πέντε συνολικά σε οκτώ μήνες

Έχει κατακτήσει όλα τα βραβεία διεθνώς η Ελλάδα και το πολυβραβευμένο βραβείο του ΕΟΤ «Greece – A 365 Day Destination» σε τουριστικά φεστιβάλ του εξωτερικού. Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις απέσπασε τον Απρίλιο. ......... (08/05/2018)

περισσότερα »

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ενταξης στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» έως τις 16 Μαΐου 2018

Ανακοινώθηκε η απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης του Παραρτήματος XII της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»........ (09/05/2018)

περισσότερα »

Τι θα γίνει με τις εγγυητικές των €4 εκατ. στο Πάτρα-Πύργος

Στο εάν ο όμιλος Καλογρίτσα θα καταφέρει να ανανεώσει την εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που εκπνέει σε λίγες ημέρες, για το τρίτο από τα συνολικά τέσσερα τμήματα, για τα οποία έχει μειοδοτήσει, έχει το βλέμμα στραμμένο η αγορά........ (08/05/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Αποστολή σε Αργεντινή, Χιλή και Περού (3-9/6/18), στο πλαίσιο προγραμματιζόμενης επίσκεψης ΑΝΥΠΕΞ κ. Γ.Κατρούγκαλου

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο προγραμματιζόμενης επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Γιώργου Κατρούγκαλου σε Αργεντινή, Χιλή και Περού, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ......... (08/05/2018)

περισσότερα »

Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν στον εξωδικαστικό

Δύο ζωτικής σημασίας αλλαγές στον νόμο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες και η απαλλαγή της υπό ένταξη επιχείρησης από την προσκόμιση τουλάχιστον 18 δικαιολογητικών......... (07/05/2018)

περισσότερα »

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 5 Μαΐου η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας για την παρουσίαση του βιβλίου «Το Γεωργικό Επιμελητήριο Ηλείας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 5 Μαΐου η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας για την παρουσίαση του βιβλίου «Το Γεωργικό Επιμελητήριο Ηλείας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.......... (06/05/2018)

περισσότερα »

Οδηγός επιχειρήσεων για τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης για τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. δημιούργησε έναν χρηστικό οδηγό για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν και τίθενται σε ισχύ από 25 Μαΐου 2018.......... (26/04/2018)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) (24/04/2018)
«Φυτοϋγειονομική ενημέρωση για τους οργανισμούς καραντίνας Xylella fastidiosa (Ξυλέλλα) και Citrus tristeza virus (Τριστέτσα)» (23/04/2018)
Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων Υπαγωγής στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» και έναρξη 2ου κύκλου υποβολών στα καθεστώτα ενίσχυσης του «Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και των «Νέων ανεξάρτητων ΜΜΕ» (20/04/2018)
Η υπερφορολόγηση εξοντώνει τον επιχειρηματία και την οικονομία (25/04/2018)
Ενημέρωση σχετικά με το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΙ αμοιβολόγιο της ΑΕΠΙ (18/04/2018)
Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στο www.oaed.gr (18/04/2018)
Η ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων της Ηλείας είναι προνοιακή απαίτηση, αλλά πλέον και θέμα ισότητας (20/04/2018)
Διοργάνωση Εθνικής Συμμετοχής στην 1η Διεθνή έκθεση Εισαγωγών Κίνας – 1st CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO (16/04/2018)
Διευκρινίσεις για τη διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που δεν ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 50.000 ευρώ στο πλαίσιο υπαγωγής τους στο ν. 4469/2017 (13/04/2018)
Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018 (04/04/2018)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss