ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων

Ενεργοποιήθηκε, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 27 εκατ. ευρώ......... (24/11/2017)

περισσότερα »

Κώστας Νικολούτσος και Βας. Κορκίδης εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση Οι προκλήσεις στη Μεσόγειο για την Επιχειρηματικότητα..

Σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις και ειδικότερα στη Γενική Συνέλευση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών αντιπροσώπων του δικτύου ASCAME συμμετείχε το τελευταίο διήμερο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος......... (23/11/2017)

περισσότερα »

Η σύνδεση του τουρισμού με την αγροδιατροφή και τη μεταποίηση δημιουργεί οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη- Ομιλία του Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλα, στην Ημερίδα με θέμα τη «Διασύνδεση Αγροδιατροφής & Βιομηχανίας με τον Τουρισμό - Προοπτικές»

O Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της Ημερίδας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φόρουμ Αγροδιατροφής- Βιομηχανίας- Τουρισμού, ......... (22/11/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκοί προορισμοί αριστείας»

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε και φέτος στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» (“European Destinations of Excellence” – EDEN), με θέμα του φετινού διαγωνισμού τον «Πολιτιστικό Τουρισμό - Cultural Tourism»......... (24/11/2017)

περισσότερα »

Νέα Δράση: «Επιχειρούμε Έξω»

Η Δράση στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών µεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, µέσω της συµµετοχής τους σε εµπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες......... (21/11/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών

Ξεκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών........ (20/11/2017)

περισσότερα »

Δήλωση Επαγγελματικού Λογαριασμού

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΦΕΚ Β’ 3944/9.11.2017) με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες δήλωσης και τροποποίησης των Επαγγελματικών Λογαριασμών των υπόχρεων με εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα........ (12/11/2017)

περισσότερα »

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4430/2016 Α’ 205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει»

Αναρτήθηκαν χθες 15-11-2017, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης ανέργων στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, για 1.135 θέσεις εργασίας, με προτεραιότητα στους μακροχρόνια ........ (16/11/2017)

περισσότερα »

Έναρξη 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος)

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη της 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. ........ (09/11/2017)

περισσότερα »

Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας [13/11/2017]

Η νέα δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, 2014-2020» απευθύνεται στους ΟΤΑ Α βαθμού της χώρας και στοχεύει στην ανάδειξη των δημοτικών κτιρίων μέσω της λειτουργίας τους ως εστιών τουριστικής, πολιτιστικής, αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας. ........... (14/11/2017)

περισσότερα »

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο της παρούσας Δράσης ενισχύονται Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα του Τουρισμού και θα διαθέτουν επιλέξιμο ΚΑΔ επένδυσης μέχρι και την 1η εκταμίευση της επιχορήγησης. .......... (08/11/2017)

περισσότερα »

Πρόταση έξι σημείων με αίτημα παράτασης αποπληρωμής πυρόπληκτων δανείων - Τι επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας στην επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας

Νέα παρέμβαση και με την διαμόρφωση καινούργιου αιτήματος σχετικά με τα πυρόπληκτα δάνεια έκανε προς τους Υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας – Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος......... (14/11/2017)

περισσότερα »

Σύνδεσμος για την Υπογραφή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στην προσπαθειά τους να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το φιλειρηνικό μήνυμα των Ολυμπιακών Αγώνων καθιέρωσαν από το 2016 με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο την υπογραφή της Διακήρυξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας,........ (14/11/2017)

περισσότερα »

Η επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Ηλείας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ζητά επίσπευση έργων για την προστασία της Βάρδας

Πλήττονται οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και η αγορά της πόλης τονίζει ο κ. Νικολούτσος Το σοβαρό πρόβλημα των πλημμυρών στην περιοχή της Βάρδας που έχει κάθε φορά οδυνηρές συνέπειες για τους κατοίκους αλλά και την αγορά της πόλης, αποτελεί το αντικείμενο επιστολής του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσου ......... (12/11/2017)

περισσότερα »

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;» Μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση από Επιμελητήριο Ηλείας και διαΝΕΟσις

Μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017 στην Αρχαία Ολυμπία με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηλείας και του ανεξάρτητου οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης διαΝΕΟσις με θέμα « Ανάπτυξη ΝΑΙ, αλλά πώς; με αθρόα συμμετοχή τοπικών και περιφερειακών παραγόντων από τη δημόσια διοίκηση, την επιχειρηματική κοινότητα και τις κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις.......... (09/11/2017)

περισσότερα »

Oλόκληρο το σχέδιο για τις ρυθμίσεις των δανειοληπτών τέως ΟΕΚ

Σύμφωνα με το εγκριθέν σχέδιο ρύθμισης του Ο.Α.Ε.Δ. προβλέπονται: • Ρύθμιση για χρέος μικρότερο των 6.000 € Πρόκειται για μέτρο που αφορά 35.000 δανειολήπτες. Οι δανειολήπτες για τους οποίους το συνολικό τους χρέος (άληκτο κεφάλαιο + ληξιπρόθεσμο κεφάλαιο + τόκοι υπερημερίας) είναι μικρότερο των 6.000€....... (04/11/2017)

περισσότερα »

Συμφωνία του Υπουργείου Οικονομίας με Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν για χρηματοδοτήσεις ύψους 117 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Συμφωνία ύψους 117 εκατ. ευρώ για τα Προγράμματα του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) 2014-2021, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και του Λιχτενστάιν, υπέγραψαν σήμερα στην Αθήνα, ο Νορβηγός Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα EEA και ΕΕ, κ. Jens Frølich Holte και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξης Χαρίτσης.......... (01/11/2017)

περισσότερα »

«Ηλειακή Μελισσοκομία» Στεφανόπουλος: Τρεις γενιές ποιότητα - Σάρωσε τα βραβεία γεύσης με τα προϊόντα της

Η ΗΛΕΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία άνω του μισού αιώνος. Αφετηρία αποτέλεσε το έτος 1936, όταν ο Σεβαστιανός Νικόλαος Στεφανόπουλος, μετέπειτα Αρχιμανδρίτης Καστοριάς, επένδυσε, ως σπουδαστής ακόμα στη Μελισσοκομική σχολή του Αμαρουσίου, το λιγοστό του κομπόδεμα στην αγορά μερικών κοφινίων και κουβελίων......... (16/11/2017)

περισσότερα »

Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακής εφαρμογής «Απόκτηση Άδειας Χρήσης Πνευματικών – Μουσικών Δικαιωμάτων»

Η ΚΕΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στα Επιμελητήρια , έχει αναπτύξει κεντρική διαδικτυακή εφαρμογή: musicroyaltiespayments.uhc.gr, η οποία θα εξυπηρετεί τα ενδιαφερόμενα μέλη των Επιμελητηρίων για την απόκτηση άδειας χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων Η ημερομηνία έναρξης της εν λόγω εφαρμογής , θα είναι η 6Η /11/2017............ (02/11/2017)

περισσότερα »

Τι δείχνει η γεωγραφία των "κόκκινων" δανείων

Στη Δυτική Ελλάδα συγκεντρώνεται το υψηλότερο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων, σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι τράπεζες. Την ίδια ώρα, οι περιφέρειες με τα χαμηλότερα ποσοστά NPLs είναι αυτές της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και του Βορείου Αιγαίου.......... (31/10/2017)

περισσότερα »

Κεφάλαια €30 δις για καινοτομίες αιχμής στην Ε.Ε.

Τεχνητή νοημοσύνη, γενετική, τεχνολογία “blockchain”: η επιστήμη βρίσκεται στο επίκεντρο των σημερινών πολλά υποσχόμενων καινοτομιών αιχμής. Αυτές ακριβώς τις καινοτομίες επιδιώκει να στηρίξει η Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να καταλάβει ηγετική θέση, παγκοσμίως, στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας........ (31/10/2017)

περισσότερα »

Ασφαλιστική ενημερότητα με την καταβολή τουλάχιστον 168 ευρώ το μήνα

Ασφαλιστική ενημερότητα θα δίνει ο ΕΦΚΑ σε όσους μη μισθωτούς (επαγγελματίες, αγρότες, μπλοκάκια) κατέβαλλαν από την 1η Ιανουαρίου 2017 και έπειτα κάθε μήνα την ελάχιστη εισφορά (σ.σ. 168 ευρώ), σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιος Πετρόπουλος,......... (30/10/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

Η κατά νόμο Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας γνωρίζει στα μέλη του Επιμελητηρίου Ηλείας, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτού θα διεξαχθούν στο Ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ», στο 4ο χλμ. Ε.Ο. Πύργου - Πατρών στην αίθουσα συνεστιάσεων, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Σάββατο και Κυριακή και ώρες από 07.34 π.μ. έως 17.07 μ.μ........... (30/10/2017)

περισσότερα »

Ο ΟΑΕΔ προσλαμβάνει 335 εργασιακούς συμβούλους

Ο ΟΑΕΔ προσλαμβάνει 335 εργασιακούς συμβούλους....... (31/10/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας

Ξεκίνησε από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12η, η υποβολή, αιτήσεων για τη συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας»........... (26/10/2017)

περισσότερα »

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» 2017 – 2018

Όπως είναι γνωστό το Πράσινο Ταμείο με απόφαση του Δ.Σ., προχώρησε σε πρόσκληση (αριθ. πρωτ. 5182/ 9-10-2017) για τη χρηματοδότηση δράσεων αστικής αναζωογόνησης σε δήμους της χώρας. Η πρόσκληση είναι η πρώτη από τις δύο προβλεπόμενες στο πλαίσιο ολοκληρωμένου προγράμματος που εκπονήθηκε με ευθύνη του Πράσινου Ταμείου σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ........ (22/10/2017)

περισσότερα »

Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο

Τιμώντας το εθνικό μας προϊόν, το ελαιόλαδο, ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί ένα εκλαϊκευμένο επιστημονικό έργο που εμπεριέχει έναν τεράστιο πλούτο γνώσεων και συγχρόνως μια πρόσκληση διαλόγου για το μέλλον του προϊόντος......... (21/10/2017)

περισσότερα »

Άρθρο του Κώστα Λεβέντη: «Ποια Δυτική Ελλάδα»;

Όλοι όσοι έχουμε επιλέξει να ζούμε και να δημιουργούμε στην περιοχή που, σήμερα, ορίζεται ως «Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» (άγνωστο πως θα λέγεται και ποιά σύνθεση θα έχει σε λίγα χρόνια), παρακολουθούμε με έκπληξη τις εξελίξεις σχετικά με την ονοματοδοσία (brand name) της Περιφέρειάς μας....... (23/10/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ; Μια μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία από το Επιμελητήριο Ηλείας και τη διαΝΕΟσις

Συνεδριακή εκδήλωση υψηλού επιπέδου με αναπτυξιακό περιεχόμενο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την περιοχή της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν σε Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/10 στο Επιμελητήριο Ηλείας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος και ο Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις – Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης Διονύσης Νικολάου............ (18/10/2017)

περισσότερα »

Μια μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία από το Επιμελητήριο Ηλείας και τη διαΝΕΟσις

Μια μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία από το Επιμελητήριο Ηλείας και τη διαΝΕΟσις.... (21/10/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροποποίηση της ΥΑ για τη μεταποίηση (21/10/2017)
Πνοή στην ενδοχώρα με 36 εκατ ευρω από το νέο LEADER (19/10/2017)
Διευκρινίσεις σχετικά με τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα της υπό δημοσίευση σε ΦΕΚ προκήρυξης του ΟΑΕΔ (16/10/2017)
KICK OF MEETING & STEERING MEETING BALKAN IDEAS NETWORK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR Project Acronym : BALKANET (12/10/2017)
Oριστικοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών – Β΄ κύκλος, για 1.639 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης (11/10/2017)
Λάβετε μέρος σε μια σύντομη αξιολόγηση των ενεργειών πληροφόρησης και επικοινωνίας του ΕΠΑνΕΚ (11/10/2017)
Όλες οι λεπτομέρειες για την επιδότηση εργοδοτών που απασχολούν μπλοκάκια (10/10/2017)
Δείτε με απλό τρόπο τις δαπάνες που χρηματοδοτούνται στη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης – B Κύκλος» (07/10/2017)
Από 5 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.459 ανέργων νέων, ηλικίας 18-24 ετών (04/10/2017)
Εντυπωσιακή και σύγχρονη η νέα τουριστική ταυτότητα της ΠΔΕ (03/10/2017)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss