ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο, στην Πάτρα την 21.09.2018 και στο Αγρίνιο την 22.09.2018, με θέμα: "Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα- Ευρώπη, Προκλήσεις και Προοπτικές ".

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης "Europe Direct Patras" ......... (20/09/2018)

περισσότερα »

eLearning course: "Τεχνολογική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα" Έναρξη Μαθημάτων: 11 Οκτωβρίου 2018 - Λήξη Εγγραφών: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Στις μέρες μας, η τεχνολογική καινοτομία αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, μέσα από την παροχή λύσεων σε πολλαπλά καίρια ζητήματα, την αλλαγή του τρόπου αλληλεπίδρασης μας με το περιβάλλον, την υποστήριξη ψηφιακών καναλιών, την ενδυνάμωση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων........... (20/09/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην έκθεση Forum Agenti από 22 έως 23 Νοεμβρίου 2018 στο Μιλάνο

(b to b συναντήσεις ελληνικών παραγωγικών εταιρειών με agents του κλάδου τους) Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και συμμετέχει από 22 έως 23 Νοεμβρίου 2018 στην μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους ........ (19/09/2018)

περισσότερα »

Το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Λιβαδειά θα κάνει... σοφότερους τους Νέους Αγρότες

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, παράλληλα με το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο Επιχειρηματικό Πάρκο της πρωτεύουσας της Βοιωτίας............ (07/08/2018)

περισσότερα »

Disrupt Greece 2018: The Future of Work 25 Σεπτεμβρίου Μουσείο Μπενάκη

 Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 το Moυσείο Μπενάκη θα μεταμορφωθεί για να φιλοξενήσει το Live Challenge του Disrupt Greece με θέμα “The Future Of Work”. ............ (11/09/2018)

περισσότερα »

Διενέργεια επιχειρηματικών Β2Β συναντήσεων VINITECH-SIFEL(Bordeaux, 20-22 Νοεμβρίου 2018)

Το Επιμελητηριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την εκδήλωση Vinitech-Sifel η οποία αφορά το κρασί, τα φρούτα και τα λαχανικά και η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη Bordeaux , στη Γάλλια........... (11/09/2018)

περισσότερα »

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο, με θέμα: Η συζήτηση για το Mέλλον της Ε.Ε.: Ελλάδα-Ευρώπη, προκλήσεις και προοπτικές, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 π.μ., στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” ........... (05/09/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ:Επιχειρηματική Αποστολή στην Κροατία 17- 19 Οκτωβρίου 2018, Ζάγκρεμπ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ζάγκρεπ της Κροατίας, στις 17-19 Οκτωβρίου 2018. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Κροατικό Οικονομικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεπ........... (30/08/2018)

περισσότερα »

Το TEDxPatras επιστρέφει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Peaky Blinders, Game of Thrones, Stranger Things- εσύ ποιας περιπέτειας τη συνέχεια περιμένεις με περισσότερη ανυπομονησία; Όποια από τις τρεις κι αν σε «κέρδισε», το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμονή θα σου κρατήσει συντροφιά και μέσα στο 2019… [Παύση για να σε αφήσουμε να επεξεργαστείς όλα τα συναισθήματα που σου δημιουργεί αυτή η πληροφορία].......... (20/08/2018)

περισσότερα »

2ο συνέδριο της Ένωσης Σηματούχων Εταιρειών με θέμα «IP & E – COMMERCE. The Challenge / Η Προστασία της Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στο Διαδίκτυο - Ηλ. Εμπόριο: Η Πρόκληση»

Τιμώμενος καλεσμένος στο Συνέδριο αυτό θα είναι φέτος η εταιρεία Facebook Inc όπου θα μιλήσει για τους τρόπους που η ίδια χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση τον απομιμητικών προϊόντων αλλά και λοιπών ενεργειών που παραβιάζουν γενικότερα τόσο την Βιομηχανική τόσο και την Πνευματική ιδιοκτησία........... (20/08/2018)

περισσότερα »

Η Microsoft διοργανώνει το πρώτο A.I Bootcamp για κορίτσια στην Ελλάδα

Η Microsoft οργανώνει για πρώτη φορά ένα τετραήμερο σεμινάριο με θέμα “Alice envisions the future – How Artificial Intelligence can impact the way we see the world”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως 30 Αυγούστου, 2018 και η Ελλάδα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τη μοναδική αυτή πρωτοβουλία........ (06/08/2018)

περισσότερα »

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ελλάδα-Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία»

Το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό συνέδριο του ΙΝΟΕΚ θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ τα Πρακτικά του θα εκδοθούν ηλεκτρονικά, διαμέσου της υπηρεσίας ePublishing του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)............. (31/07/2018)

περισσότερα »

Αιτήματα επιχειρηματικής συνεργασίας ισραηλινών/επιχειρήσεων, Ιούλιος 2018

Αιτήματα επιχειρηματικής συνεργασίας ισραηλινών/επιχειρήσεων, Ιούλιος 2018......... (27/07/2018)

περισσότερα »

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Στήριξης Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και συνεργαζόμενων φορέων, Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Ενδεικτικά παρατίθενται οι παρακάτω δράσεις που αφορούν Συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, Ημερίδες ενημέρωσης επιχειρηματιών, Εκδηλώσεις προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, Συνέδρια, Διοργάνωση Β2Β συναντήσεων εργασίας κ.ο.κ....... (26/07/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις νομικές προκλήσεις για Επιχειρήσεις – Scale Ups σε κρίσιμα ζητήματα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για Επιχειρήσεις – Scale Ups με αντικείμενο τις νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει μία Επιχείρηση σε κρίσιμα ζητήματα (Επενδυτές, Νέες Αγορές, Συμβάσεις) και τον τρόπο που μπορεί να διαχειριστεί τη νομική της υποστήριξη στα ζητήματα αυτά. .......... (12/07/2018)

περισσότερα »

Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο Γαστρονομίας της Ευρώπης - Το 16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου στην Αθήνα 19 – 20 – 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο

Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης αφού θα διεξαχθεί το 16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, καθώς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ‘’Ακρόπολις’’ υστέρα από συντονισμένες προσπάθειες εξασφάλισε την πραγματοποίηση του συνέδριου στην Αθήνα στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο......... (31/05/2018)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss