ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Ο Δήμος Ήλιδας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κοινωφελές Σωματείο «Πύρρων ο Ηλείος» σας προσκαλούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 από τις 17:00 έως τις 21:00, στην κοινωνική δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών,..........

Ο Δήμος Ήλιδας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κοινωφελές Σωματείο «Πύρρων ο Ηλείος» σας προσκαλούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 από τις 17:00 έως τις 21:00, στην κοινωνική δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών, ........ (23/11/2017)

περισσότερα »

[HackInnow 2017]: Διαγωνισμός ανοιχτής καινοτομίας στον κλάδο της Ασφάλισης | Δηλώστε Συμμετοχή!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό ανοιχτής καινοτομίας HackInnow [www.hackinnow.gr], που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το Corallia και η Groupama στις 1-2 Δεκεμβρίου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας [Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή].......... (24/11/2017)

περισσότερα »

GR Bossible: Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Explore your business self” 25 & 26 Νοεμβρίου, Divani Caravel

Το GR Bossible θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνάντηση του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε μία ενιαία φυσική πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες........ (12/11/2017)

περισσότερα »

3ο Τακτικό Συνέδριο ΠΕΔιΣ «Δημοκρατία, ανάπτυξη και ασφάλεια: Πολιτική σε συνθήκες αβεβαιότητας» Λουτράκι, 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017 Club Hotel Casino Loutraki

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος, διοργανώνει το 3ο τακτικό συνέδριο με αντικείμενο «Δημοκρατία, ανάπτυξη και ασφάλεια: Πολιτική σε συνθήκες αβεβαιότητας».......... (22/11/2017)

περισσότερα »

Greek International Buyers Meetings Κλείστε εξαγωγικές συμφωνίες με κορυφαίους διεθνείς αγοραστές

Για πρώτη φορά η Ethos Media σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει ένα 2ήμερο event αφιερωμένο στις εξαγωγές ......... (04/10/2017)

περισσότερα »

Επανάληψη εκπαιδευτικού προγράμματος από την TÜV AUSTRIA HELLAS – κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων ΑΘΗΝΑ:Τρίτη 05.12.2017 – Τετάρτη 06.12.2017

Η TÜV AUSTRIA HELLAS μέσω της TÜV AUSTRIA ACADEMY, ένας από τους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς από το Ε.ΣΥ.Δ. για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων και ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πρώτη διοργάνωσε Εκπαιδευτικά Προγράμματα Κατάταξης Καταλυμάτων 16 ωρών......... (16/11/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», την Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», που θα είναι η Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.......... (10/10/2017)

περισσότερα »

6ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή INNOVATHENS - 2η φορά στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες

Το INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, διοργανώνουν για 2η φορά θεματικό κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή “Creative Industries Vol. 2”, αφιερωμένο........ (29/09/2017)

περισσότερα »

Αρχ. Ολυμπία: Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές στο 4ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές, συγκαταλέγονται στους ομιλητές – εισηγητές του 4ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από 6 έως 8 Οκτωβρίου............ (07/09/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολώνια στα πλαίσια της έκθεσης Grecka Panorama & Greek food show στη Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου.

Για τους λόγους αυτούς η North Events σε συνεργασία με την Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα προώθησης του Ελληνικού Ελαιολάδου παράλληλα με την έκθεση Grecka Panorama & Greek food show στη Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου........ (17/07/2017)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss