ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Επισκέψιμα για το κοινό το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μάιου Τα Οινοποιεία της Ηλείας στις «Ανοιχτές Πόρτες» 2018

Επισκέψιμα για το κοινό το Σαββατοκύριακο 22 και 27 Απριλίου Τα Οινοποιεία της Ηλείας στις «Ανοιχτές Πόρτες» 2018  Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία - μελη τους......... (24/05/2018)

περισσότερα »

Προγραμματισμός εξετάσεων ΕΦΕΤ χειριστών τροφίμων στο Επιμελητήριο Ηλείας στον Πύργο 6 και 7 Ιουνίου 2018

Αναφορικά με τη διεξαγωγή εξετάσεων των καταρτιζομένων των φορέα σας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου 1 και Πλ. Ηρώων, Πύργος, 4ος Όροφος)), οι οποίοι έχουν επιτυχώς παρακολουθήσει το πρόγραμμα Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (Επιπέδου-1), δυνάμει της ΥΑ 14708/2007, και για τους οποίους εκκρεμεί η αξιολόγησή τους από τον ΕΦΕΤ........... (18/05/2018)

περισσότερα »

“Empower3: Countries, Organizations, People” Το 3ο Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου!

Με θέμα “Empower3: Countries, Organizations, People”, το 3º Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του εμβληματικού Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στελέχη του επιχειρηματικού και τεχνολογικού κλάδου θα συναντηθούν στο κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός της χώρας,.......... (14/05/2018)

περισσότερα »

ΣΕΒ : Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη, στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, διοργανώνει επιχειρηματική συνάντηση με επιχειρήσεις από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018,......... (10/05/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε εκδήλωση "Κοινωνία των Πολιτών και Φιλανθρωπία στην Ελλάδα"

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη με αφορμή την έρευνα της διαΝΕΟσις και σε συνεργασία μαζί της, ανοίγει τη δημόσια συζήτηση για τον ρόλο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα του σήμερα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας «Κοινωνία των Πολιτών και Φιλανθρωπία στην Ελλάδα»....... (04/05/2018)

περισσότερα »

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο που οργανώνει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα: «Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα- Ευρώπη, Προκλήσεις και Προοπτικές» την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2018.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ναύπλιο, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2018. ........ (03/05/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα του Ομίλου Aldemar Resorts και της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 09:00 π.μ στο συνεδριακό χώρο του Aldemar Olympian Village

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Ομίλου Aldemar Resorts να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ επιχειρηματικότητας και εκπαίδευσης, o κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), σας προσκαλεί σε ομιλία που θα δοθεί στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 09:00 π.μ.,....... (04/05/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμάνια 23-25 Μαΐου 2018, Βουκουρέστι από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων,........ (29/03/2018)

περισσότερα »

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης 24 – 26 Μαΐου 2018

Στις 24 – 26 Μαΐου 2018 θα λάβει χώρα το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης (SPIEF 2018 -https://www.forumspb.com/en/programme/programme-architecture/ ) που είναι ο σημαντικότερος θεσμός αυτού του είδους που πραγματοποιείται στην Ρωσία,.......... (17/04/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «FSPCA - PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD» που υλοποιεί η TÜV AUSTRIA ACADEMY

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και πληροφόρησής σας σχετικά με τα προγράμματα που υλοποιεί η TÜV AUSTRIA ACADEMY, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι διοργανώνουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «FSPCA - PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD»......... (30/03/2018)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss