ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του Διαγωνισμού Καινοτομίας στην Αγροδιατροφή του έργου AGROINNOECO, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλατεία Ηρώων, Πύργος) το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του επικείμενου διαγωνισμού καινοτομίας του έργου AGROINNOECO, ......... (12/10/2018)

περισσότερα »

e-Commerce Project Manager Οκτώβριος 2018 – Ιανουάριος 2019

Απευθύνεται σε: e-Commerce Managers, Retail Managers, Sales Managers, Marketing Managers, Store Managers, Product & Brand Managers, B2B Specialists.......... (09/10/2018)

περισσότερα »

Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο Γαστρονομίας της Ευρώπης - Το 16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου στην Αθήνα 19 – 20 – 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο

Η Ελλάδα γίνεται το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης αφού θα διεξαχθεί το 16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, καθώς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ‘’Ακρόπολις’’ υστέρα από συντονισμένες προσπάθειες εξασφάλισε την πραγματοποίηση του συνέδριου στην Αθήνα στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο......... (31/05/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα «Συνεργασία Εμπορευματικών Κινήτρων - Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία Προκλήσεις» την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Α.Ε.

Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα με θέμα « Συνεργασία Εμπορευματικών Κινήτρων - Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία Προκλήσεις » η οποία διοργανώνεται από κοινού από την Γεν. Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ......... (08/10/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ:Επιχειρηματική Αποστολή στην Κροατία 17- 19 Οκτωβρίου 2018, Ζάγκρεμπ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ζάγκρεπ της Κροατίας, στις 17-19 Οκτωβρίου 2018. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Κροατικό Οικονομικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεπ........... (30/08/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Αποστολή στο Βιετνάμ, 8 - 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Βιετνάμ και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Ανόι και στην Χο Τσι Μιν του Βιετνάμ, από την Δευτέρα 10 έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, ........... (03/10/2018)

περισσότερα »

Τελετή απονομής Ευρωπαϊκών βραβείων επιχειρήσεων και Ελληνικών βραβείων για το περιβάλλον

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα η 7η τελετή απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον – European Business Awards for the Environment».......... (28/09/2018)

περισσότερα »

Τα early bird εισιτήρια του TEDxPatras 2018 είναι πλέον διαθέσιμα! Ώρα να κλείσεις τη θέση σου!

Τo TEDxPatras 2018 είναι πλέον λιγότερο από επτά εβδομάδες μακριά και τα εισιτήρια για το φετινό πολυσυνέδριο είναι ήδη διαθέσιμα. Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες, μάλιστα, κάνουν πρώτοι την αγορά του εισιτηρίου τους, θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους με μια αισθητά οικονομικότερη τιμή........... (26/09/2018)

περισσότερα »

Νέα τμήματα πολιτιστικών σεμιναρίων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση - Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα πολιτιστικών σεμιναρίων...

Πολιτιστικά σεμινάρια & προγράμματα 2018 - Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα πολιτιστικά σεμινάρια που προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ένωση στη διάρκεια του φθινοπωρινού εξαμήνου......... (25/09/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην έκθεση Forum Agenti από 22 έως 23 Νοεμβρίου 2018 στο Μιλάνο

(b to b συναντήσεις ελληνικών παραγωγικών εταιρειών με agents του κλάδου τους) Σε συνέχεια του προγράμματος ‘’ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ’’ το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και συμμετέχει από 22 έως 23 Νοεμβρίου 2018 στην μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους ........ (19/09/2018)

περισσότερα »

Διενέργεια επιχειρηματικών Β2Β συναντήσεων VINITECH-SIFEL(Bordeaux, 20-22 Νοεμβρίου 2018)

Το Επιμελητηριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την εκδήλωση Vinitech-Sifel η οποία αφορά το κρασί, τα φρούτα και τα λαχανικά και η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Νοεμβρίου 2018 στην πόλη Bordeaux , στη Γάλλια........... (11/09/2018)

περισσότερα »

Το TEDxPatras επιστρέφει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Peaky Blinders, Game of Thrones, Stranger Things- εσύ ποιας περιπέτειας τη συνέχεια περιμένεις με περισσότερη ανυπομονησία; Όποια από τις τρεις κι αν σε «κέρδισε», το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναμονή θα σου κρατήσει συντροφιά και μέσα στο 2019… [Παύση για να σε αφήσουμε να επεξεργαστείς όλα τα συναισθήματα που σου δημιουργεί αυτή η πληροφορία].......... (20/08/2018)

περισσότερα »

Αιτήματα επιχειρηματικής συνεργασίας ισραηλινών/επιχειρήσεων, Ιούλιος 2018

Αιτήματα επιχειρηματικής συνεργασίας ισραηλινών/επιχειρήσεων, Ιούλιος 2018......... (27/07/2018)

περισσότερα »

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Στήριξης Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και συνεργαζόμενων φορέων, Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Ενδεικτικά παρατίθενται οι παρακάτω δράσεις που αφορούν Συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, Ημερίδες ενημέρωσης επιχειρηματιών, Εκδηλώσεις προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, Συνέδρια, Διοργάνωση Β2Β συναντήσεων εργασίας κ.ο.κ....... (26/07/2018)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss