ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στην Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

Ανακοινώθηκε η ένατη (9η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στην Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020........... (15/12/2017)

περισσότερα »

Enterprise Greece - Ενημερωτικό Δελτίο Δράσεων Β' Εξαμήνου 2017O Οργανισμός

Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, μ....... (15/12/2017)

περισσότερα »

Εκλογές Επιμελητηρίου Ηλείας 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηλείας θα διεξαχθούν στο Ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ», στο 4ο χλμ. Ε.Ο. Πύργου - Πατρών......... (15/12/2017)

περισσότερα »

ΣΕΒ: Επιχειρηματική αποστολή στην Σλοβακία, 5.3.2018 – Δηλώσεις συμμετοχής επιχειρήσεων έως 20 Δεκεμβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνεται από το ΣΕΒ, σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ, επιχειρηματική αποστολή στη Μπρατισλάβα, μεταξύ 5 και 7 Μαρτίου 2018. ........ (15/12/2017)

περισσότερα »

Έναρξη Β’ κύκλου Προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Ξεκινάει την Πέμπτη 14/12/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης.......... (13/12/2017)

περισσότερα »

Νέα χρηματοδότηση έργων για το Υπουργείο Τουρισμού από την Επιτροπή Παρακολούθησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία ΕΠΑνΕΚ»

Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε το Υπουργείο Τουρισμού για υφιστάμενα και νέα έργα που εγκρίθηκαν από την 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία ΕΠΑνΕΚ»........ (08/12/2017)

περισσότερα »

Προτάσεις για τις προϋποθέσεις στο κοινωνικό μέρισμα! – Τι ζητά να αλλάξει βελτιωτικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας

Τον προβληματισμό του Επιμελητηρίου Ηλείας, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος εκφράζει με επιστολή που έστειλε ήδη στον Υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Νικολούτσος. ......... (06/12/2017)

περισσότερα »

Αναλυτικό υπόμνημα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τον αρμόδιο Υπουργό - Προτάσεις για σημαντικές αλλαγές στο σύστημα «Εργάνη»

Αναλυτικό υπόμνημα για τις αλλαγές στην Εργάνη και τις αυστηρές κυρώσεις με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου της αδήλωτης εργασίας, έστειλε στον αρμόδιο υπουργό, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος......... (04/12/2017)

περισσότερα »

Η απόφαση της ΑΑΔΕ για τις μισθώσεις τύπου airbnb - Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση ΠΟΛ 1187/2017 για τις μισθώσεις τύπου Airbnb. Η εγκύκλιος προβλέπει αναλυτικά: Άρθρο 1 Ορισμοί 1. Ως «Βραχυχρόνια Μίσθωση» στο πλαίσιο της «οικονομίας του διαμοιρασμού» ορίζεται η μίσθωση «Ακινήτου» που συνάπτεται μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.......... (04/12/2017)

περισσότερα »

Απόφαση Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

Ανακοινώθηκε η Απόφαση Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο Πλαίσιο της Πρόσκλησης.......... (01/12/2017)

περισσότερα »

Ομιλία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, στην Παγκόσμια Σύνοδο Γυναικών Πολιτικών Ηγετών στην Ισλανδία.

H Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά μίλησε στις εργασίες της Παγκόσμιας Συνόδου Γυναικών Πολιτικών Ηγετών στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, και παρουσίασε τις ελληνικές θέσεις για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, στην ειδική ενότητα για την « Αειφορία Πρώτα- Ζώντας στο Σήμερα σαν να είναι το Αύριο»....... (30/11/2017)

περισσότερα »

Αυτή είναι η απόφαση για την ρύθμιση των οφειλών έως 50.000 στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Δημοσιεύθηκε η κοινή υπουργική απόφαση για ρύθμιση των οφειλών επαγγελματιών έως 50.000 Η απόφαση προβλέπει αναλυτικά Απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που δεν ξεπερνούν συνολικά το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 €)......... (29/11/2017)

περισσότερα »

Πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας - Συνάντηση για τα προβλήματα των επαγγελματιών μας...

Τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων του Νομού μας, που συναντήθηκαν χθες με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσο......... (28/11/2017)

περισσότερα »

Κοινωνικό μέρισμα: Υπολογίστε αν είστε δικαιούχοι ή όχι (φύλλο υπολογισμού σε excel)

Αγαπητοί συνάδελφοι, η επιστημονική ομάδα του Taxheaven ετοίμασε και σας παρουσιάζει αρχείο (φύλλο υπολογισμού Excel) με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε αν πληρούνται τα κριτήρια για τη λήψη του κοινωνικού μερίσματος 2017 και σε καταφατική περίπτωση, το δικαιούμενο ποσό του νοικοκυριού........ (28/11/2017)

περισσότερα »

Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών

Η νέα δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, 2014-2020» απευθύνεται στους Δήμους της χώρας και στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ Α.Ε.). Βασίζεται στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών του παραλιακού μετώπου της χώρας......... (28/11/2017)

περισσότερα »

Άνοιξε η ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα

Σε λειτουργία βρίσκεται η ιστοσελίδα του υπουργείου οικονομικών (www.koinonikomerisma.gr) στην οποία μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα........ (26/11/2017)

περισσότερα »

Κώστας Νικολούτσος και Βας. Κορκίδης εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση Οι προκλήσεις στη Μεσόγειο για την Επιχειρηματικότητα..

Σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις και ειδικότερα στη Γενική Συνέλευση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών αντιπροσώπων του δικτύου ASCAME συμμετείχε το τελευταίο διήμερο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος......... (23/11/2017)

περισσότερα »

Σημαντική η συμβολή του Επιμελητηρίου Ηλείας όπως τονίζει το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος για το θέμα κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης - Ανάσα από την θηλιά της ΑΕΠΙ

Δικαίωση για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος -Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ στην Άρτα το 2013 αποφάσισε να συνδράμει στον από κοινού αγώνα των Επιμελητηρίων της χώρας προκειμένου να αλλάξει ο νόμος 2121/93 περί πνευματικών δικαιωμάτων. .......... (01/12/2017)

περισσότερα »

Επιβεβλημένη η στήριξη των ΜΜΕ και της τοπικής αγοράς τονίζει ο Χρήστος Χριστόπουλος - Πραγματική Οικονομία και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

«Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας μας και ιδιαίτερα της τοπικής μας οικονομίας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτές οι επιχειρήσεις και ειδικότερα οι μικρές οι πολύ μικρές διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο, ακόμη και στον τομέα της απασχόλησης»........ (30/11/2017)

περισσότερα »

Νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων

Ενεργοποιήθηκε, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 27 εκατ. ευρώ......... (24/11/2017)

περισσότερα »

Νέα Δράση: «Επιχειρούμε Έξω»

Η Δράση στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών µεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα, µέσω της συµµετοχής τους σε εµπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες......... (21/11/2017)

περισσότερα »

Η σύνδεση του τουρισμού με την αγροδιατροφή και τη μεταποίηση δημιουργεί οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη- Ομιλία του Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλα, στην Ημερίδα με θέμα τη «Διασύνδεση Αγροδιατροφής & Βιομηχανίας με τον Τουρισμό - Προοπτικές»

O Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της Ημερίδας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φόρουμ Αγροδιατροφής- Βιομηχανίας- Τουρισμού, ......... (22/11/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών

Ξεκίνησε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών........ (20/11/2017)

περισσότερα »

Δήλωση Επαγγελματικού Λογαριασμού

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΦΕΚ Β’ 3944/9.11.2017) με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες δήλωσης και τροποποίησης των Επαγγελματικών Λογαριασμών των υπόχρεων με εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα........ (12/11/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκοί προορισμοί αριστείας»

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε και φέτος στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» (“European Destinations of Excellence” – EDEN), με θέμα του φετινού διαγωνισμού τον «Πολιτιστικό Τουρισμό - Cultural Tourism»......... (24/11/2017)

περισσότερα »

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4430/2016 Α’ 205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει»

Αναρτήθηκαν χθες 15-11-2017, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης ανέργων στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, για 1.135 θέσεις εργασίας, με προτεραιότητα στους μακροχρόνια ........ (16/11/2017)

περισσότερα »

Έναρξη 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος)

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη της 3ης περιόδου υποβολής για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β’ Κύκλος), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. ........ (09/11/2017)

περισσότερα »

Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας [13/11/2017]

Η νέα δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, 2014-2020» απευθύνεται στους ΟΤΑ Α βαθμού της χώρας και στοχεύει στην ανάδειξη των δημοτικών κτιρίων μέσω της λειτουργίας τους ως εστιών τουριστικής, πολιτιστικής, αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας. ........... (14/11/2017)

περισσότερα »

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο της παρούσας Δράσης ενισχύονται Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα του Τουρισμού και θα διαθέτουν επιλέξιμο ΚΑΔ επένδυσης μέχρι και την 1η εκταμίευση της επιχορήγησης. .......... (08/11/2017)

περισσότερα »

Πρόταση έξι σημείων με αίτημα παράτασης αποπληρωμής πυρόπληκτων δανείων - Τι επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας στην επιστολή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας

Νέα παρέμβαση και με την διαμόρφωση καινούργιου αιτήματος σχετικά με τα πυρόπληκτα δάνεια έκανε προς τους Υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας – Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος......... (14/11/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύνδεσμος για την Υπογραφή της Ολυμπιακής Εκεχειρίας (14/11/2017)
Η επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Ηλείας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ζητά επίσπευση έργων για την προστασία της Βάρδας (12/11/2017)
«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;» Μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση από Επιμελητήριο Ηλείας και διαΝΕΟσις (09/11/2017)
Oλόκληρο το σχέδιο για τις ρυθμίσεις των δανειοληπτών τέως ΟΕΚ (04/11/2017)
Συμφωνία του Υπουργείου Οικονομίας με Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν για χρηματοδοτήσεις ύψους 117 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα (01/11/2017)
«Ηλειακή Μελισσοκομία» Στεφανόπουλος: Τρεις γενιές ποιότητα - Σάρωσε τα βραβεία γεύσης με τα προϊόντα της (16/11/2017)
Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακής εφαρμογής «Απόκτηση Άδειας Χρήσης Πνευματικών – Μουσικών Δικαιωμάτων» (02/11/2017)
Τι δείχνει η γεωγραφία των "κόκκινων" δανείων (31/10/2017)
Κεφάλαια €30 δις για καινοτομίες αιχμής στην Ε.Ε. (31/10/2017)
Ασφαλιστική ενημερότητα με την καταβολή τουλάχιστον 168 ευρώ το μήνα (30/10/2017)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss