ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Διεθνές Συνέδριο: "Συμμαχία για την επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα" στις 13-15 Δεκεμβρίου 2017, στον Πολυχώρο Royal Theater

το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Δεκεμβρίου 2017, στον Πολυχώρο Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο) (Ακτή Δυμαίων 53)....... (28/11/2017)

περισσότερα »

Digital Marketing Academy την Παρασκευή 15 & το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του the Cube Athens

Το Digital Marketing Academy επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά στις 15 & 16 Δεκεμβρίου με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Digital Marketing. Σε 2 ημέρες και συνολικά 13 εκπαιδευτικές ώρες, 11 πολύπειροι επαγγελματίες του κλάδου .......... (09/12/2017)

περισσότερα »

Service Design Thinking! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Copenhagen Institute of Interaction Design, 8-10 Φεβρουαρίου 2018

Μετά το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη, έρχεται στην Αθήνα το μοναδικό τριήμερο workshop του CIID που συγκαταλέγεται στα 25 κορυφαία design schools στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Business Insider....... (12/12/2017)

περισσότερα »

20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Η μεγαλύτερη νεανική και παιδική γιορτή της χώρας, το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Ελλάδα με αποδέκτες παιδιά και νέους, κλείνει τα 20 του χρόνια, αλλά διατηρεί άσβεστη την παιδικότητά του.......... (30/11/2017)

περισσότερα »

Εκδήλωση για την παραδοσιακή κατοικία της Ηλείας από την ομάδα φίλων της δημόσιας Ηλειακής βιβλιοθήκης

Στις 20-12-2017 στο Λαογραφικό Μουσείο Λαμπετίου , και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παραδοσιακή κατοικία της Ηλείας ....... (08/12/2017)

περισσότερα »

[HackInnow 2017]: Διαγωνισμός ανοιχτής καινοτομίας στον κλάδο της Ασφάλισης | Δηλώστε Συμμετοχή!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό ανοιχτής καινοτομίας HackInnow [www.hackinnow.gr], που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το Corallia και η Groupama στις 1-2 Δεκεμβρίου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας [Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή].......... (24/11/2017)

περισσότερα »

Greek International Buyers Meetings Κλείστε εξαγωγικές συμφωνίες με κορυφαίους διεθνείς αγοραστές

Για πρώτη φορά η Ethos Media σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών διοργανώνει ένα 2ήμερο event αφιερωμένο στις εξαγωγές ......... (04/10/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», την Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Μεσογειακή Διατροφή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ», που θα είναι η Παρασκευή 26/1/2018 και ώρα 16:00 -19:00.......... (10/10/2017)

περισσότερα »

6ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή INNOVATHENS - 2η φορά στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες

Το INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, διοργανώνουν για 2η φορά θεματικό κύκλο Επιχειρηματικού Επιταχυντή “Creative Industries Vol. 2”, αφιερωμένο........ (29/09/2017)

περισσότερα »

Αρχ. Ολυμπία: Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές στο 4ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών

Σπουδαίοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αθλητές, συγκαταλέγονται στους ομιλητές – εισηγητές του 4ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών, που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από 6 έως 8 Οκτωβρίου............ (07/09/2017)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss