ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου «Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στον Πύργο.

Στόχος του Γραφείου Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) είναι να συμβουλεύει, να υποστηρίζει και να συμπαραστέκεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών........... (16/10/2019)

περισσότερα »

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στoν Πύργο

Το Επιμελητήριο Ηλείας, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση, παρουσιάζει, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), και σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων............ (02/10/2019)

περισσότερα »

Δεύτερη συνάντηση της ομάδας εργασίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Incuba – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες (Cross Border agrifood incubators)”.

Με στόχο την αποτίμηση της έως τώρα πορείας του έργου, τον συντονισμό της δράσης των συνεργαζόμενων εταίρων και τη διασφάλιση της όσο το δυνατόν αρτιότερης και αποτελεσματικότερης υλοποίησης των προβλεπόμενων δράσεων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας........... (08/10/2019)

περισσότερα »

Πώς "γλίτωσαν" από τους δασμούς των ΗΠΑ το ελαιόλαδο και οι βρώσιμες ελιές

Το χρονικό των ελληνικών παρεμβάσεων προς την αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετους δασμούς το ελληνικό ελαιόλαδο και οι ελληνικές βρώσιμες ελιές παρουσιάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.......... (04/10/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Ηλείας στην «Πελοπόννησος Expo» από 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Ηλείας θα συμμετάσχει στην «Πελοπόννησος Expo» που θα πραγματοποιηθεί στο Τρίπολη και συγκεκριμένα στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης......... (16/09/2019)

περισσότερα »

Άρθρο του Κώστα Λεβέντη Αντιπροέδρου Επιμελητηρίου Ηλείας - Τι (πραγματικά) γίνεται με τα Πυρόπληκτα Δάνεια;

Στο φλέγον θέμα των πυρόπληκτων δανείων, πρόσφατα διαπιστώθηκε μία κινητικότητα, με την υποβολή σχετικών ερωτήσεων προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, εκ μέρους των βουλευτών Ηλείας, κ.κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα και Μιχάλη Κατρίνη........... (25/09/2019)

περισσότερα »

Πώς θα προετοιμαστείτε για το Brexit Τελωνειακός Οδηγός για τις επιχειρήσεις

Σε περίπτωση που το ΗΒ αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνίας αποχώρησης, με την οποία θα εφαρμοζόταν μεταβατική περίοδος, θα θεωρηθεί ως χώρα εκτός ΕΕ για τελωνειακούς σκοπούς από την ημερομηνία της απόσυρσης της............ (24/09/2019)

περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ.Μάνο Κόνσολα είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Ηλείας και οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση........... (21/09/2019)

περισσότερα »

Ανακοίνωση Υποβολής Προτάσεων 1ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Υποβλήθηκαν συνολικά 79 προτάσεις.

Η Αναπτυξιακή Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ(ΑΝΟΛ ΑΕ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία, η υποβολή προτάσεων ενδιαφερομένων στα πλαίσια της 1ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER για ιδιωτικά εργα............ (27/09/2019)

περισσότερα »

Σύσκεψη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κος. Κωνσταντίνος Νικολούτσος.

Σύσκεψη στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Νικόλαο Κοροβέση, λοιπούς αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους και τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.΄...................... (19/09/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης έργων ενεργειακής αποδοτικότητας, παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προστασίας περιβάλλοντος και αστικής ανάπτυξης μέσω του «Ταμείου Υποδομών»

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως ένας εκ των Ενδιάμεσων Χρηματοδοτικών Οργανισμών του Ταμείου Υποδομών (ΤΑΜΥΠΟΔ) δημοσιεύει Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των ακόλουθων Θεματικών Στόχων................ (18/09/2019)

περισσότερα »

Έναρξη υποβολών στη Δράση «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ»

Ενεργοποιείται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.......... (13/09/2019)

περισσότερα »

Παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου δίνονται παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο ως ακολούθως:....... (13/09/2019)

περισσότερα »

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης 7.000 Εργαζομένων με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας από την Ε.Σ.Ε.Ε.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), υλοποιεί την Πράξη με τίτλο “Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων που απασχολούνται στο Εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας”........... (17/09/2019)

περισσότερα »

Κοινή συνέντευξη τύπου των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου

Tη συνέντευξη τύπου έδωσαν, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων: Μεσσηνίας και Πρόεδρος ΠΕΣΠ κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος,, Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος,, Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης και ο Πρόεδρος Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής,. Τα Επιμελητήρια Ηλείας και Αχαΐας εκπροσώπησαν, ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ Αριστείδης Τιληγάδας αντίστοιχα........... (12/09/2019)

περισσότερα »

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης 1.250 Εργαζομένων σε Ειδικότητες του Κλάδου Μεταφορών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics από την Ε.Σ.Ε.Ε.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) υλοποιεί την Πράξη με τίτλο “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Επαγγέλματα του Κλάδου Μεταφορών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics ”........... (17/09/2019)

περισσότερα »

Δημόσια Διαβούλευση για το Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων –Άδωνις Γεωργιάδης θέτει από σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, το σχέδιο νόμου «Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο». Στο πλαίσιο αυτό καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος......... (12/09/2019)

περισσότερα »

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 13-17 Νοεμβρίου 2019 Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ – ΒΙ.ΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δυναμική επιστροφή!

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου............. (26/08/2019)

περισσότερα »

Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ με τις τελευταίες αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος 2166/2019 με την οποία κοινοποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4621/2019 και της Απόφασης Υφυπουργού Οικονομικών και Διοικητή............ (11/09/2019)

περισσότερα »

Εισήγηση Αντιπρόεδρου Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνου Λεβέντη στη Γ.Σ της ΚΕΕΕ για τα Πυρόπληκτα Δάνεια

Αξιότιμα Μέλη της διοικητικής κ. πρόεδροι και μέλη της ΓΣ, επανέρχομαι και με την φετινή μου εισήγηση προς την Γενική Συνέλευση, στο θέμα των κόκκινων τραπεζικών δανείων και ιδίως αυτών που δόθηκαν στο παρελθόν για προνοιακούς λόγους, όπως την ανακούφιση των πληγεισών περιοχών από τις πυρκαγιές του 2007,........... (09/09/2019)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητήριου Ηλείας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, με τιμώμενη χώρα την Ινδία........... (04/09/2019)

περισσότερα »

Μπόνους 1,2 δισ. ευρώ διεκδικούν τα επιτυχημένα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Μπόνους 1,2 δισ. ευρώ διεκδικούν τα προγράμματα και οι δράσεις του ΕΣΠΑ που παρουσιάζουν τις καλύτερες επιδόσεις στην απορρόφηση κοινοτικών πόρων και έχουν επιτύχει τους ποιοτικούς στόχους που έχουν τεθεί από την Ε.Ε. ........... (29/08/2019)

περισσότερα »

Ασφαλιστικός Οδηγός 120 δόσεων (ν.4611/2019) -Χρήση πλατφόρμας - Ερωτήσεις Απαντήσεις- 2η Έκδοση (22/8/2019)

Όπως είναι γνωστό, η ένταξη των δικηγόρων και των ελευθέρων επαγγελματιών στην ρύθμιση του ν. 4611/2019 για τις φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές (120 δόσεις), που αποτέλεσε πάγια θέση του δικηγορικού σώματος, δίνει ανάσα σε μεγάλο αριθμό οφειλετών, που έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική θέση λόγω συσσωρευμένων οφειλών τους προς την φορολογική και ασφαλιστική διοίκηση........... (22/08/2019)

περισσότερα »

1η Πρόσκληση Προτάσεων Ιδιωτικών Έργων CLLD-LEADER - ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 23 / 9 / 2019

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Α.Α.Ε Ο.Τ.Α ανακοινώνει την 1η Πρόσκλησης για το ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» - έργα ιδιωτικής παρέμβασης. .......... (01/03/2019)

περισσότερα »

Πράξη “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Ειδικότητες του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών”

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στο πλαίσιο των στόχων για αύξηση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, που έχουν τεθεί προς επίτευξη από το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης 2014-2020......... (03/09/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής Ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 1.δε.6 «Ενίσχυση των “πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης” στη Δυτική Ελλάδα» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής Ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 1.δε.6 «Ενίσχυση των “πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης” στη Δυτική Ελλάδα» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»......... (09/08/2019)

περισσότερα »

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων Εκπαιδευτών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. έτους κατάρτισης 2019-2020

Για την κάλυψη θέσεων σε ωρομίσθιους εκπαιδευτές, σύμφωνα με τις ανάγκες των Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ., αρχίζει τη Δευτέρα 02/09/2019 και ώρα 08:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 06/09/2019 και ώρα 18:00....... (28/08/2019)

περισσότερα »

Όλες οι αλλαγές σε απολύσεις – προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα

Την κατάργηση δύο εργασιακών διατάξεων προτείνει ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης σε τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στο νομοσχέδιο για την κυβερνησιμότητα των Δήμων.......... (09/08/2019)

περισσότερα »

Κατάθεση Μελέτης – Έρευνας της ΚΕΕ για την Ανάπτυξη 88 Επιχειρηματικών Πάρκων το διάστημα 2018-2040

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα Μελέτη προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, Υποδομών & Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, καθώς και στους Υφυπουργούς παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Α. Σκέρτσο, Βιομηχανίας κ. Ν. Παπαθανάση, Χωροταξίας κ. Δ. Οικονόμου........... (31/07/2019)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόγραμμα προώθησης της αυτοαπασχόλησης μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18- 66 ετών (05/07/2019)
Εγκύκλιος του Β. Κικίλια για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου (29/07/2019)
Η ελληνική κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις προετοιμάζονται για το Brexit (29/07/2019)
Έρευνα μέτρησης ικανοποίησης Δικαιούχων ΕΠΑνΕΚ (27/07/2019)
Ενημέρωση και οδηγίες προς εργοδότες ιδιωτικού τομέα Μαθητεία ΕΠΑ.Λ. (2019-2020) Οι καταληκτικές ημερομηνίες καταχώρησης των θέσεων μαθητείας είναι μέχρι 6/9/2019 για τους ιδιωτικούς φορείς. (25/07/2019)
Έργο ΚΕΕΕ για την ΜΑΘΗΤΕΙΑ: «Συμβουλευτική για την προσέλκυση επιχειρήσεων στη Μαθητεία, συνεργασία με τις επιχειρήσεις, επιλογή των επιχειρήσεων και καταγραφή προσφερόμενων από αυτές θέσεων Μαθητείας» (19/07/2019)
Υποβάλετε αίτηση για τα Βραβεία Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Europa Nostra Awards 2020 (03/08/2019)
Οι 10 νεοφυείς επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας - Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας (18/07/2019)
«Αντικατάσταση ανωνύμων μετοχών - τρόπος αναγγελίας των μετοχικών δικαιωμάτων μη εισηγμένων Ανωνύμων Εταιρειών» (08/07/2019)
Προδημοσίευση που αφορά την Πρόσκληση του Προγράμματος "Περιβαλλοντικές Υποδομές: Ενίσχυση Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων" (08/07/2019)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ