ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

4o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΕΕ «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα- Ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής της Ανάπτυξης».

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο Metropolitan στο Παλαιό Φάληρο, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Συνέδριο της ΕΣΕΕ με τίτλο «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα: Ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής της Ανάπτυξης». .......... (18/04/2018)

περισσότερα »

Δημιουργικότητα και Καινοτομία από τα σχέδια στην Πράξη! στις 21 Απριλίου 2018 - Τοποθεσία: egg – enter•grow•go ( Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, Καλλιθέα 176 71)

Η Δημιουργικότητα και η Καινοτομία είναι δύο λέξεις που εμπνέουν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η 21η Απριλίου ορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Καινοτομίας & Δημιουργικότητας και είναι η τελευταία ημέρα της Παγκόσμιας εβδομάδας Καινοτομίας και Δημιουργικότητας,......... (17/04/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμάνια 23-25 Μαΐου 2018, Βουκουρέστι από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων,........ (29/03/2018)

περισσότερα »

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης 24 – 26 Μαΐου 2018

Στις 24 – 26 Μαΐου 2018 θα λάβει χώρα το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης (SPIEF 2018 -https://www.forumspb.com/en/programme/programme-architecture/ ) που είναι ο σημαντικότερος θεσμός αυτού του είδους που πραγματοποιείται στην Ρωσία,.......... (17/04/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «FSPCA - PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD» που υλοποιεί η TÜV AUSTRIA ACADEMY

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και πληροφόρησής σας σχετικά με τα προγράμματα που υλοποιεί η TÜV AUSTRIA ACADEMY, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι διοργανώνουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «FSPCA - PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD»......... (30/03/2018)

περισσότερα »

To Web Development Academy επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά

To Web Development Academy επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. To Collegelink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.......... (30/03/2018)

περισσότερα »

Στις 7 Μαΐου τo digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ανακοινώνει τη διοργάνωση του σημαντικότερου Συνεδρίου για τη Ψηφιακή Οικονομία, digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε, τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental........... (23/03/2018)

περισσότερα »

«Ζήσε τη χαρά της Επιστήμης» | Patras Science Festival 2018 Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το 2ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival» επιστρέφει στην πόλη μας από τις 2 Μαΐου έως τις 6 Μαΐου 2018! Η παρουσία χιλιάδων μαθητών και ενός σημαντικότατου αριθμού επισκεπτών, τα θετικά τους σχόλια και ο ενθουσιασμός με τον οποίο.......... (23/03/2018)

περισσότερα »
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.iliagora.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στην φωτογραφία 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
 


©Portal Επιμελητηρίου Ηλείας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss