Έγκριση συμπληρωματικής χρηματοδότησης ιδιωτικών έργων CLLD/LEADER

Έγκριση συμπληρωματικής χρηματοδότησης ιδιωτικών έργων CLLD LEADER

 

 

 

14_F1080241536_F2091718969_F2048379744.jpg

 

Εγκρίθηκε με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Μπαγινέτα, συμπληρωματική χρηματοδότηση (υπερδέσμευση) στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ(ΑΝΟΛ ΑΕ), ύψους 4.804.260,00 Ευρώ για την ένταξη επιλαχουσών ιδιωτικών επενδύσεων που είχαν κριθεί αποδεκτές στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης του Προγράμματος. 

Από το παραπάνω ποσό, τμήμα ύψους 2.464.104,70 Ευρώ αφορά στην χρηματοδότηση επενδύσεων μεταποίησης και μεταφέρθηκε στο Τοπικό Πρόγραμμα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με Απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και το υπόλοιπο ποσό, που θα χρηματοδοτήσει τις υπόλοιπες επενδύσεις, διατίθεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Σημειώνεται ότι μετά από τα παραπάνω, θα διατεθούν συνολικά για ιδιωτικές επενδύσεις στο Νομό μας ποσά ύψους 8 εκ. ευρώ περίπου μαζί με τα 3,2 εκ ευρώ που είχαν προκηρυχθεί αρχικά. 

Έτσι θα ενταχθούν στη φάση αυτή πάνω από το 90% των παραδεκτών προτάσεων της Προκήρυξης με προοπτική στην επόμενη φάση να ενταχθούν και οι υπόλοιπες επενδύσεις. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Εταιρείας ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν στην θετική εξέλιξη αυτή και ευελπιστούν ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη ο Νομός μας. 

 

Για την ΑΝΟΛ ΑΕ 

Μπαλιούκος Διονύσιος 

Πρόεδρος ΔΣ & ΕΔΠ LEADER

Πηγή: www.anol.gr

Προηγούμενο Grant Thornton: Η επίδραση του κορονοϊού στις Ελληνικές Επιχειρήσεις και στην Ελληνική Οικονομία
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας