Έρευνα για την ενιαία αγορά της ΕΕ – Εμπόδια στις διασυνοριακές επιχειρηματικές συναλλαγές – Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 25η Σεπτεμβρίου

Έρευνα EUROCHAMBRES σχετικά με τους φραγμούς και τις λύσεις της ενιαίας αγοράς – η συμβολή σας έχει σημασία!

 

 

587_F232031880.jpg

 

Η ενιαία αγορά υπάρχει ήδη εδώ και 25 χρόνια στα βιβλία της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δυστυχώς, η καθημερινή πραγματικότητα των επιχειρηματιών όπως εσείς είναι τέτοια που η επιχειρηματική δραστηριότητα σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. 

Είτε οφείλεται στη νομοθεσία, τα θέματα εφαρμογής ή τις επαχθείς διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, είναι σαφές ότι δεν έχουμε φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της ενιαίας αγοράς. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε έρευνα της EUROCHAMBRES στην οποία το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ενιαία αγορά δεν είναι επαρκώς ενοποιημένη. 

Μια νέα εντολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ξεκινήσει το Νοέμβριο υπό την ηγεσία του προέδρου της Επιτροπής κ. Ursula von Leyen. Με την έρευνα αυτή είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τις προτεραιότητες της Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η έρευνα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τη γνώμη σας σχετικά με τα προκαθορισμένα εμπόδια και τις λύσεις στα εμπόδια αυτά. Ο ευρωπαϊκός μας σύνδεσμος, EUROCHAMBRES, συγκεντρώνει όλες τις απαντήσεις και θα παραδώσει μια έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους σχετικούς νομοθέτες. 

Η έρευνα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του ακόλουθου συνδέσμου πατώντας ΕΔΩ 

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της έρευνας είναι η 25η Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του ανοιχτού συνδέσμου και να αποθηκεύσετε και να συνεχίσετε την εργασία σας αργότερα. 

Ανυπομονούμε να διαβάζουμε τις απαντήσεις σας. 

Μόλις η έκθεση είναι έτοιμη, η EUROCHAMBRES θα τη δημοσιεύσει στον ιστότοπό της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πηγή: https://my.surveypal.com

Προηγούμενο Τελικοί πίνακες Αξιολόγησης για την πρόσληψη Εκπαιδευτικού Προσωπικού για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., σχ. έτους 2019-2020
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας