Έρευνα του Opentourism για την επίδραση του COVID-19 στον Τουρισμό στην Ελλάδα

Έρευνα του Opentourism για την επίδραση του COVID-19 στον Τουρισμό στην Ελλάδα

 

 

6_F608286720.jpg

Αγαπητοί Opentourists,

Ήρθε η ώρα να καταγραφεί η άποψή μας!

Το Opentourism σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διεξάγουν έρευνα για να διερευνήσουν την επίδραση αυτής της κρίσης στον τουρισμό στην Ελλάδα.

Σας ζητάμε να πάρετε ΟΛΟΙ μέρος στην έρευνα, η οποία έχει διάρκεια μόλις 5 λεπτά. Σας ζητάμε επίσης να την προωθήσετε σε γνωστούς και φίλους όσο το δυνατόν περισσότερο (share this post!).

Μόνο έτσι θα είμαστε σε θέση να έχουμε καλύτερη εικόνα για το τί πιστεύουμε και κυρίως το τί θέλουμε όλοι να γίνει την επόμενη ημέρα!

Εδώ το ερωτηματολόγιο εάν το απαντάτε ως ταξιδιώτες: https://www.surveymonkey.com/r/PYCGR67

Εδώ το ερωτηματολόγιο εάν το απαντάτε ως εκπρόσωποι ή εργαζόμενοι σε τουριστικές εταιρείες ή οργανισμούς: https://www.surveymonkey.com/r/P2RC6S2

Σας ευχαριστούμε πολύ και παραμείνετε υγιείς!

ΥΓ. Στόχος είναι η έρευνα αυτή να επαναλαμβάνεται ανά σταθερό χρονικό διάστημα για να δούμε και τυχόν διαφοροποιήσεις στις αντιλήψεις με βάση το χρόνο (longitudinal study)

Πηγή: Opentourism

Προηγούμενο «Ανανεωμένος ενδεικτικός κατάλογος προκηρύξεων Κρατών – Μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης, Οργάνων της ΕΕ, Συνδεδεμένων Χωρών και Κίνας για την έρευνα της νόσου COVID-19»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488