Αγροτικό Σύμφωνο: Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ

Αγροτικό Σύμφωνο: Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ

 

 

 

longtermvision_ruralareas_555x325_F1462875982.jpg

foto : https://ec.europa.eu/

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία, το Αγροτικό Σύμφωνο, όπου αποτυπώνεται το μακροπρόθεσμο όραμά της για τις αγροτικές περιοχές της ΕΕ, όπως παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2021. Το νέο σύμφωνο αποσκοπεί στην κινητοποίηση των δημόσιων αρχών και των ενδιαφερομένων για δράση με γνώμονα τις ανάγκες των αγροτικών περιοχών. Θα παρέχει ένα κοινό πλαίσιο για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τόσο σε επίπεδο ΕΕ, όσο και σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

H Αντιπρόεδρος Dubravka Šuica, ο Επίτροπος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Janusz Wojciechowski και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Elisa Ferreira απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στη συζήτηση για το Αγροτικό Σύμφωνο. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και εφαρμογή του Αγροτικού Συμφώνου. Η Επιτροπή πρόκειται να διευκολύνει το πλαίσιο με εταίρους και δίκτυα και θα ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών και βέλτιστων πρακτικών σε όλα τα επίπεδα.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμμετέχοντας στην κοινότητα του Αγροτικού Συμφώνου μέσω της ειδικής on-line φόρμας.

Από σήμερα έως τον Ιούνιο του 2022, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενταχθούν στην κοινότητα του Αγροτικού Συμφώνου και να μοιραστούν σκέψεις και ιδέες σχετικά με την εφαρμογή και την ανάπτυξή του. Τον Ιούνιο του 2022, μια διάσκεψη υψηλού επιπέδου θα προσφέρει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλες οι θέσεις και να καθοριστούν οι προσεχείς ενέργειες. 

Δείτε περισσότερα: https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/new-push-european-democracy/long-term-vision-rural-areas_el

Πηγή: https://www.espa.gr/

Προηγούμενο Πληροφόρηση για το νέο σύστημα κεφαλαιοποιητικής ασφάλισης με ένα «κλικ» στο teka.gov.gr
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας