Ανακοίνωση Υποβολής Προτάσεων 1ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ – Υποβλήθηκαν συνολικά 79 προτάσεις.

Ανακοίνωση Υποβολής Προτάσεων 1ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

anol-01_F1573448319.jpg

Η Αναπτυξιακή Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ(ΑΝΟΛ ΑΕ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία, η υποβολή προτάσεων ενδιαφερομένων στα πλαίσια της 1ης Προκήρυξης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER για ιδιωτικά εργα.

Υποβλήθηκαν συνολικά 79 προτάσεις σε όλες τις προκηρυσσόμενες υποδράσεις με συνολικό προϋπολογισμό 22,8 εκ. ευρώ και αιτούμενη δημόσια δαπάνη 12,7 εκ. ευρώ περίπου,  υπερκαλύπτοντας 4 φορές περίπου τον προϋπολογισμό που προκηρύχθηκε (3,17 εκ. ευρώ). Το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ενδεικτικό της ανάγκης του Νομού για επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Άμεσα θα ξεκινήσει η αξιολόγηση ώστε, όσο το δυνατόν συντομότερα, να ενταχθούν στο Πρόγραμμα οι προτάσεις που θα εγκριθούν. Εξυπακούεται ότι, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, θα ζητηθούν πρόσθετοι πόροι ώστε να χρηματοδοτηθούν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια που  τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις εργασίες τους με δική τους ευθύνη, να ενημερώνουν την ΟΤΔ με επιστολή τους ώστε να διενεργηθεί αυτοψία και στη συνέχεια, εφόσον η πρόταση ενταχθεί στο Πρόγραμμα, οι δαπάνες αυτές θα είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση.

 

Για την ΑΝΟΛ ΑΕ

Μπαλιούκος Διονύσιος

Πρόεδρος ΔΣ & ΕΔΠ LEADER

Πηγή: www.anol.gr

Προηγούμενο Άρθρο του Κώστα Λεβέντη Αντιπροέδρου Επιμελητηρίου Ηλείας – Τι (πραγματικά) γίνεται με τα Πυρόπληκτα Δάνεια;
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας