Ανοιχτές οι αιτήσεις για το νέο κύκλο Incubation του Orange Grove

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το νέο κύκλο Incubation του Orange Grove

 

 

031d5438c03e418ab927d36fc3b9f05d_F706123567.png

 

 

 

Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 θα παραμείνει ανοιχτή η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2022-23 του Orange Grove, μιας πρωτοβουλίας της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, προσκαλώντας άτομα ή ομάδες που έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, νεοσύστατες επιχειρήσεις ή/και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ να γίνουν μέρος ενός δυναμικού οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

 

Το πρόγραμμα επώασης του OrangeGrove απευθύνεται σε όσους θέλουν να μετατρέψουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε μια νεοφυή επιχείρηση ή σε καινοτόμες ΜμΕ που επιθυμούν να αναπτυχθούν περαιτέρω. Οι νέοι επιχειρηματίες που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέσα από το διαδικτυακό, εντατικό πρόγραμμα αποκτούν πρακτικές γνώσεις, εργαλεία και μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης χάρη στη στοχευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική που παρέχει το διεθνές δίκτυο αναγνωρισμένων εκπαιδευτών, μεντόρων και ειδικών του OrangeGroveκαι της Ολλανδικής Πρεσβείας, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων επιτυχημένοι startupfounders, στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών, επενδυτές και ένα ευρύ οικοσύστημα από alumnistartups. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι partnersτου OrangeGrove.

 

Το πρόγραμμα Incubation του Orange Grove θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, προσαρμοσμένα workshops για την ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων, σύμφωνα με τις ανάγκες των startups, 1:1 sessions με μέντορες, coaches και ειδικούς, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από meetups, ad-hoc συναντήσεις και στοχευμένες δράσεις.

 

To πρόγραμμα επιχειρηματικής κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Orange Grove, προσφέροντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να λάβουν μέρος.

 

 

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter, LinkedInκαιInstagram.

 

 

 

Επικοινωνία για τα Μ.Μ.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
 

Καραγκιουλέ Άννη

Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων OrangeGrove

Κιν.: +30 6944562025

E-mail: anniekaragioule@oni.gr

 

Πηγή: : www.orangegrove.eu/

Προηγούμενο Γ. Ν. Ζακύνθου Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας