Απόκτηση Σήματος “Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ” για τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό. Αιτήσεις έως 15-9-2022.

88_F209215645.jpg

 

 

Αξιότιμες, αξιότιμοι καλησπέρα.

Στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων που αποσκοπούν στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα στον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται σε ξενοδοχεία, καταλύματα και χώρους εστίασης των περιφερειακών μας ενοτήτων με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές, σας διαβιβάζουμε συνημμένα την με αριθ. 230033/1234/27-7-2022 Ανοιχτή πρόσκληση που αφορά στη δυνατότητα απόκτησης σήματος “Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ”.

Η ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό και δραστηριοποιούνται στην Π.Δ.Ε καθώς και σε παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που έχουν ως τόπο προέλευσης την Π.Δ.Ε.

Το σήμα χορηγείται δωρεάν με τη συμπλήρωση της συνημμένης “Αίτησης για χορήγηση σήματος Ελληνικού Παραδοσιακού Πρωινού ΠΔΕ και με βάση τις οδηγίες που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο “Εγχειρίδιο για χορήγηση σήματος του Ελληνικού Παραδοσιακού Πρωινού ΠΔΕ”.

Η αποστολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 15-09-2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@olympianbreakfast.gr

 

 Συνημμένα θα βρείτε την

 

1. Αίτηση Συμμέτοχης το

2. Εγχειρίδιο Χορήγησης Ελληνικού Σήματος και

3. Ανοικτή πρόσκληση 

Πηγή: ΠΔΕ

Προηγούμενο Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης εργαζόμενων ΛΑΕΚ
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας