Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας στα πλαίσια της Έκθεσης Πελοπόννησος 2018 στην Κόρινθο

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας στα πλαίσια της Έκθεσης Πελοπόννησος 2018 στην Κόρινθο

 

555_F272631440.jpg

 

Σε μία σεμνή και συνάμα, λαμπρή τελετή, τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καζίνο Λουτρακίου, απένειμαν ειδικά βραβεία σε Πελοποννησιακές επιχειρήσεις, που διακρίνονται για την καινοτομία.

Από την Ηλεία βραβεύτηκαν 2 επιχειρήσεις και συγκεκριμένα η εξής : Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιεια ΑΒΕΕ και η Παραδοσιακές Φορεσιές- Αιμιλία Γιαννόπουλου.

Για τις επιχειρήσεις το βραβείο παρέλαβαν ο κος Δ. Παναγιωτόπουλος για την επιχείρηση Κεραμοτουβλοποιία “Παναγιωτόπουλος”, και η κα. Αιμιλία Γιαννόπουλου για την επιχείρηση Παραδοσιακές Φορεσιές- Γιαννοπούλου.

Επίσης τίμησαν τους κκ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και Νίκο Στασινόπουλο.

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, των βουλευτών, των δημάρχων της Κορινθίας και του επιχειρηματικού κόσμου, απονεμήθηκαν τα βραβεία σεβασμού και προσφοράς στους δύο μεγάλους Έλληνες επιχειρηματίες.

Τα βραβεία παρέλαβαν από τον κ. Πιτσιόρλα, για τον κ. Βαρδινογιάννη, ο στενός συνεργάτης, φίλος και “ψυχή” της Motor Oil κος Κανελλόπουλος και για τον κ.Στασινόπουλο ο κ. Ν. Κουδούνης, στέλεχος των εταιριών Viohalco.

Τιμητικό βραβείο πήρε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, για τη μεγάλη του προσφορά στον θεσμό της Πελοποννησιακής έκθεσης, που ξεκίνησε και προχωρά με τη δική του ενθάρρυνση και χρηματοδότηση και πλέον μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Προηγούμενο «Φυτοϋγειονομική ενημέρωση για τον οργανισμό καραντίνας Xylella fastidiosa (Ξυλέλλα)»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας