Βραβεία RegioStars 2018

Βραβεία RegioStars 2018

header3_en_F1978316778.png

Τα βραβεία RegioStars διοργανώνονται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έχουν ως σκοπό να αναδείξουν καλές πρακτικές και καινοτόμα έργα στον τομέα της περιφερειακής ανάπτυξης, που αποτελούν πόλο έλξης και έμπνευσης για άλλες περιφέρειες και φορείς υλοποίησης.

Για το 2018 υπάρχουν πέντε κατηγορίες βραβείων:

  • Κατηγορία 1 – Υποστήριξη της μετάβασης στην «έξυπνη» βιομηχανία
  • Κατηγορία 2 – Αειφορία μέσω χαμηλών εκπομπών άνθρακα
  • Κατηγορία 3 – Καλύτερη πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες
  • Κατηγορία 4 – Αντιμετώπιση των προκλήσεων της μετανάστευσης
  • Κατηγορία 5 – Τομέας της χρονιάς 2018: Επένδυση στην πολιτιστική κληρονομιά 

Όλοι οι φιναλίστ του διαγωνισμού θα κληθούν στην τελετή απονομής και θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο, ενώ τα έργα τους θα συμπεριληφθούν στο έντυπο που θα δημοσιεύσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στη σχετική βάση δεδομένων στην ιστοσελίδα InfoRegio: http://ec.europa.eu/regional_policy/en/projects

Στον νικητή της κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί το βραβείο RegioStars μαζί με το σχετικό πιστοποιητικό, από την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής κα Corina Creţu και από τον πρόεδρο της επιτροπής του διαγωνισμού στις Βρυξέλλες.  Για τον κάθε νικητή θα παραχθεί ένα βίντεο παρουσίασης του έργου, το οποίο θα αξιοποιηθεί σε σχετική προωθητική καμπάνια.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τον υπεύθυνο του έργου με την έγκριση της αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής μόνο ηλεκτρονικά, στην πλατφόρμα www.regiostarsawards.eu, έως τις 15 Απριλίου 2018 και μπορούν να υποβληθούν μέχρι 2 έργα ανά πρόγραμμα. Οι αιτούντες θα πρέπει να διαβάσουν τον οδηγό πριν υποβάλλουν το σχέδιό τους, ενώ οι πληροφορίες θα πρέπει κατά προτίμηση να παρέχονται στα αγγλικά, αλλά μπορούν, εφόσον χρειάζεται, να υποβάλλονται σε οποιαδήποτε άλλη επίσημη γλώσσα της ΕΕ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία RegioStars: http://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: regiostars2018@iservice-europa.eu  

Συνημμένα Αρχεία

28/3/2018Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής
28/3/2018Συχνές ερωτήσεις (FAQ)
28/3/2018Οδηγός για τους συμμετέχοντες

Πηγή: http://www.antagonistikotita.gr

Προηγούμενο ΑΑΔΕ | Τι ισχύει με το ΦΠΑ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας