Δείκτης Τιμών Ενέργειας Οικιακής Χρήσης για την Ευρώπη

Δείκτης Τιμών Ενέργειας Οικιακής Χρήσης για την Ευρώπη

Οι τιμές Οκτωβρίου μόλις κυκλοφόρησαν

 

 

55_F550574551.jpg

 

 

Η πιο ενημερωμένη εικόνα του ευρωπαϊκού νοικοκυριού τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου: Vaasa ETT και δύο κορυφαίες αρχές της ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας συνεργάζονται για την παρακολούθηση μηνιαίων τιμών ενέργειας σε 33 ευρωπαϊκές χώρες.

Energie-Control Austria, η Ουγγρική Ενέργεια και Δημόσια Ρυθμιστική Αρχή Κοινής Ωφέλειας (MEKH) και η VaasaETT είναι με χαρά δημοσιεύει τα αποτελέσματα της μελέτης μας για κατοικίες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που καλύπτουν 33 ευρωπαϊκές χώρες. Η έρευνα τιμών μας περιλαμβάνει πλέον κάθε κράτος μέλος της ΕΕ σε επιλεγμένα μέλη της Ευρωπαϊκής Ενέργειας Κοινότητα (Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Σερβία και Ουκρανία), συν τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελβετία.

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε την ενέργεια αρχές της αγοράς, προμηθευτές και διανομείς ενέργειας για το χρόνο και τη συνεργασία τους για τη διασφάλιση της ποιότητας μας δεδομένα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πιο πρόσφατες εξελίξεις στις τιμές της ενέργειας κατοικιών, επισκεφθείτε μας στην ιστοσελίδα του έργου στη διεύθυνση www.energypriceindex.com

Δείτε την μελέτη συνημμένη (Αγγλικά)

Μετάφραση : Googletranslate

Πηγή: https://www.energypriceindex.com/

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Επιχειρηματικός Οδηγός Βραζιλίας 2022
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488