Δημόσια Διαβούλευση “Κανονισμού απονομής ελληνικού σήματος στον ζύθο”

Δημόσια Διαβούλευση “Κανονισμού απονομής ελληνικού σήματος στον ζύθο”

 

 

dimosia_diavoulefsi1_F948763870.png

 

Η Επιτροπή Ελληνικού Σήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον συντονισμό των διαδικασιών για την απονομή του σήματος ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών θέτει σε δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με το άρθρο 187 του ν.4072/2012 τον κανονισμό ελέγχου και απονομής ελληνικού σήματος που αφορά στον ζύθο.

Με τον υπό διαβούλευση κανονισμό ορίζεται ως Φορέας Απονομής και Ελέγχου του Σήματος στον ζύθο, το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  και καθορίζονται με λεπτομέρεια όλες οι ειδικότερες προϋποθέσεις για την απονομή  και τη χρήση του ελληνικού σήματος στα σχετικά προϊόντα.

Δεδομένης της σπουδαιότητας του προτεινόμενου Κανονισμού για την ανάδειξη της ελληνικότητας των προϊόντων της χώρας μας καλείστε να συμμετέχετε στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση διατυπώνοντας τις απόψεις  και τις παρατηρήσεις σας στις διατάξεις του.

Καταληκτική ημερομηνία διαβούλευσης:     31/08/2022

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης:      http://www.opengov.gr/ypoian/?p=13317

 

Σας ευχαριστώ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνικού Σήματος

Σωτήριος Αναγνωστόπουλος

Πηγή: https://www.mindev.gov.gr/

Προηγούμενο Έναρξη Νέου Αναπτυξιακού Νόμου – Την Προκήρυξη για το Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας