Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών – Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών – Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

 

 

5_F1352600202.jpg

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δημόσιο ΑΕΙ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εδώ και 20 χρόνια παρέχει αποκλειστικά διαδικτυακές σπουδές.

 

Οι σπουδές μπορούν να γίνουν από το σπίτι, χωρίς περιορισμούς χώρου και χρόνου, χωρίς υποχρέωση φυσικής παρουσίας στην τάξη.

 

Σκοπός του Προγράμματος

 

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών σε επαγγέλματα και δεξιότητες. Αναγνωρίζει τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο απαιτητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις, και εφοδιάζει τους φοιτητές του με τους δομικούς λίθους του συναφούς, σύγχρονου και ορθώς προσανατολισμένου επιστημονικού υπόβαθρου, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική προσέγγιση, διοίκηση και διαχείριση των μεταβλητών που συνθέτουν τον ταραχώδη επιχειρησιακό στίβο. Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και πλέον καταξιωμένα προγράμματα του ΕΑΠ. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες, προκειμένου να διευρυνθεί το πλαίσιο των προσλαμβανουσών, της αναλυτικής ικανότητας αλλά και της ικανότητας σύνθεσης των φοιτητών του, ώστε να καταστήσει αυτούς αποτελεσματικούς και αποδοτικούς στην εκτέλεση των καθηκόντων Διοίκησης.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

 

Σε φοιτητές οι οποίοι καλούνται να διαδραματίσουν τον καίριο ρόλο του συνεκτικού δεσμού μεταξύ του κόσμου των επιχειρήσεων και του κοινού στο οποίο αυτές απευθύνονται – μέσα βέβαια σε ένα δυναμικό και ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον μη ελεγχόμενων μεταβλητών.

Στο Πρόγραμμα ΔΕΟ, γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμου ή αντίστοιχου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

 

Τι θα σας προσφέρει;

 

Το πρόγραμμα υιοθετεί μία ολοκληρωμένη και συστημική προσέγγιση, έτσι ώστε ο ιστός αλληλοσυσχετίσεων που αναπτύσσεται μεταξύ των διακριτών – αλλά ταυτόχρονα και συναφών – θεωρητικών πλαισίων των ειδικότερων γνωστικών αντικειμένων του, να διακρίνεται από συνέπεια, συνέχεια, και να διέπεται από εσωτερική συνοχή ώστε να αποδίδει επιπλέον προστιθέμενη αξία. Φιλοδοξία είναι, ως απόφοιτοι να μην είστε μόνο γνώστες και κοινωνοί εξειδικευμένων ικανοτήτων που υπερβαίνουν τα όποια όρια ¨στεγανότητας¨, που ενδεχομένως αναπτύσσονται μεταξύ διαφορετικών επιστημονικών αντικειμένων/περιοχών, αλλά παράλληλα να διευρύνετε τις ορίζουσές σας, αφού λειτουργήσετε δημιουργικά, με έμφαση στην καινοτομία και την αριστεία – και όχι απλώς ως στελέχη μονομερώς και παροπιδικά προσανατολισμένα στην αποστειρωμένη αναπαραγωγή ή/και την στείρα εφαρμογή τυποποιημένης γνώσης. Αναλυτικά για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Προγράμματος, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

                                 ΠΤΥΧΙΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Σύνολο Οικονομικής Συμμετοχής: 6000€

Ελάχιστη Διάρκεια Φοίτησης: 4 ΈΤΗ

Πιστωτικές Μονάδες: 240 ECTS

 

Μάθετε περισσότερα στα στοιχεία επικοινωνίας:

Τμήμα Μητρώου Φοιτητών

Τηλ: 2610 367333, 2610 367430, 2610 367329

fax: 2610 367110

e-mail: deo@eap.gr                  

Πηγή: https://www.eap.gr/

Προηγούμενο Ξεκίνησε το νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων CoViD-19
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488