Ενημερωτική Ημερίδα για το έργο «BALKAN IDEAS NETWOR K FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGROFOOD SECTOR – BALKANET»

Ενημερωτική Ημερίδα για το έργο «BALKAN IDEAS NETWOR K FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGROFOOD SECTOR – BALKANET»

 

 

 

Ergo_Balkanet_F1125724053.jpg

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος «BALKANET», το Επιμελητήριο Ηλείας πρόκειται να διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση κοινού και δυνητικών δικαιούχων αναφορικά με τους στόχους, τις δράσεις και τα προσδοκόμενα αποτελέσματα του προγράμματος.

Το έργο «BALKAN IDEAS NETWORK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR», με ακρωνύμιο BALKANET, υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-B “Balkan – Mediterranean 2014-2020” το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (85%) και από Εθνικούς Πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (15%)

Επικεφαλής εταίρος είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Τιράνων (Αλβανία), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Τιράνων (Αλβανία), η Εταιρεία Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Βράτσα (Βουλγαρία) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βράτσα.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019, στον 4ο όροφο του Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

κος Ιωάννης Γεράνιος, Τηλ. Επικοινωνίας: 2621036895,

email: ilich-gr@otenet.gr

Προηγούμενο Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ.Μάνο Κόνσολα είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488