Επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας σε φορείς του εμπορικού και τουριστικού κλάδου αναφορικά με το μέλλον της κρουαζιέρας.

Επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας σε φορείς του εμπορικού και τουριστικού κλάδου αναφορικά με το μέλλον της κρουαζιέρας.

 

 

77774_F657210071.jpg

 

Με αφορμή την προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 2α Ιουλίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από επαγγελματίες και φορείς επιχειρηματικότητας του νησιού, στο λιμάνι της Κέρκυρας, το Επιμελητήριο Ηλείας, απευθύνθηκε μέσω επιστολής, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, σε φορείς του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, αλλά και σε συγκεκριμένες πλοιοκτήτριες εταιρείες που προσεγγίζουν το Κατάκολο, καταθέτοντας για ακόμα μια φορά το πάγιο αίτημά του για άρση των καθοδηγούμενων, από τις εταιρείες κρουαζιέρας, περιορισμών στην ελεύθερη διακίνηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων.

Η εν λόγω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων στοχευμένων δράσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας για την ανάδειξη του ζητήματος, με την ελπίδα και προσμονή πως θα δοθεί λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα, που ταλανίζει τις επιχειρήσεις του Κατακόλου και της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Επιμελητήριο Ηλείας αναμένει την άρση των εν λόγω περιορισμών, φιλοδοξώντας πως η αρχή θα γίνει την 7η Ιουλίου και θα εξετάσει τις περαιτέρω ενέργειες για την ανεμπόδιστη διακίνηση και κυκλοφορία των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων.

Επισυνάπτεται η επιστολή του Επιμελητηρίου Ηλείας προς τους εν λόγω φορείς.

 

Προηγούμενο Ο οδικός χάρτης για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας τον Ιούλιο
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας