Ημερίδες χρηματοδότησης της ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023

Ημερίδες χρηματοδότησης της ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023

Χρηματοδότηση της επιχείρησης ή του έργου σας

Πολλές επιχειρήσεις, για να μπορέσουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές, βασίζονται σε εξωτερική χρηματοδότηση που τις βοηθάει να αναπτυχθούν, να καινοτομήσουν και να προσαρμοστούν με επιτυχία στην πράσινη και τη ψηφιακή μετάβαση.

Στο πλαίσιο του προϋπολογισμού της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, έχουν δρομολογηθεί ειδικά προγράμματα της ΕΕ. Παρέχουμε άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα νέα προγράμματα στήριξης των επιχειρήσεων της ΕΕ, όπως το InvestEU, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και το πρόγραμμα για την ενιαία αγορά, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εθνικές αναπτυξιακές τράπεζες, δομές στήριξης επιχειρήσεων, παράγοντες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, ΜΜΕ και άλλους δυνητικούς δικαιούχους, όπως πανεπιστήμια, δήμοι κ.λπ.

Οι ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023— διοργανώνονται από τις υπηρεσίες και τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και τους κύριους εταίρους υλοποίησης. Θα παρουσιάσουμε τα προγράμματα χρηματοδότησης και στήριξης στους ενδιαφερόμενους φορείς κατά τη διάρκεια ενημερωτικών ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Αθήνα, τη Λισαβόνα, το Ελσίνκι και την Πράγα. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση και να θέσετε τις ερωτήσεις σας στους εμπειρογνώμονες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων δικτύωσης ή μέσω του Sli.do.

Παρακολουθήστε τις ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 και μάθετε περισσότερα για το InvestEU, το πρόγραμμα για την ενιαία αγορά και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας.

 

Πρακτικές πληροφορίες

Πότε Πέμπτη 30 Μάρτιος 2023, 09:00 EEST –

Πέμπτη 30 Μάρτιος 2023, 12:45 EEST

Γλώσσες ελληνικά, αγγλικά

Ιστότοπος Εγγραφείτε τώρα

Προηγούμενο Γ.Ν. Ζακύνθου Επαναληπτική πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για την προμήθεια τροφίμων: Γαλακτοκομικά προϊόντα , Κατεψυγμένα ψάρια και Κατεψυγμένα λαχανικά
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας