Ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τους «Μικρούς Προγραμματιστές» του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τους «Μικρούς Προγραμματιστές» του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

 

 

ROMPOTIKI_F786062118.jpg

 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας είχε την τιμή και τη μεγάλη χαρά να υποστηρίξει μια ξεχωριστή εκδήλωση που αφορούσε την παρουσίαση των πεπραγμένων του Ομίλου αριστείας και καινοτομίας με τίτλο: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ – Olympian_Robotics» .

Η αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον παλμό, την διάθεση , την ευρηματικότητα, τη φαντασία και την έμπνευση των λιλιπούτειων προγραμματιστών , που απέδειξαν με τον πιο ηχηρό και διακριτό τρόπο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ.Νικολούτσος , συνεχάρη ιδιαίτερα τον εκπαιδευτικό κ.Σπύρο Λαζαρόπουλο , υπεύθυνο του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου , καθώς κι εμπνευστή και δημιουργό του όλου αυτού σπουδαίου εγχειρήματος. Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Ηλείας , θα σταθεί αρωγός και στα επόμενα βήματα του Ομίλου αλλά και θα στηρίξει ενεργά με παράλληλες δράσεις κι ενέργειες παρόμοια projects.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των Πιστοποιητικών επιτυχούς ολοκλήρωσης, επαίνων αλλά και αναμνηστικών στους απόφοιτους του Ομίλου Ρομποτικής 2021-22 που ήταν οι κάτωθι :

Γ’ Τάξη

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΝΟΣ

ΙΡΙΔΑ ΡΕΒΕΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΛΑΪΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

ΕΣΙΕΝ ΠΙΡΙΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΒΙΔΑΛΗ

ΦΩΤΙΟΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ

 

Δ’ Τάξη

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΡΛΟΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΩΗ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΝΔΥΛΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ

ΗΛΙΑΣ ΣΚΟΥΤΑΣ

ΧΑΡΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΣΟΥΖΑΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΕΛΝΤΕΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

 

Στον επίλογο της εκδήλωσης , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ.Νικολούτσος, χειροκρότησε κι εκθείασε την προσπάθεια των μαθητών και επισήμανε πως η λάμψη και τα ανεξάντλητα αποθέματα ενθουσιασμού των μικρών ‘’Ρομποτιστών’’ παρέδωσαν ιδιαίτερα μαθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας και συμπαρέσυραν κάθε θλιβερή και οπισθοδρομική σκέψη, που μας θέλει καθηλωμένους στην πραγματικότητα των ημερών.

Προηγούμενο Απόφασης Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού»
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας