Η καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού Panorama – Ανάπτυξη Εταιρικών Σχέσεων – Η ανάπτυξη πολιτικής στην πράξη

Η καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού Panorama – Ανάπτυξη Εταιρικών Σχέσεων – Η ανάπτυξη πολιτικής στην πράξη

panorama_F7304.jpg

Το περιοδικό Panorama προσφέρει μια ενημέρωση για την πρόοδο της υιοθέτησης των εταιρικών σχέσεων και εξετάζει λεπτομερώς την πρώτη σύμβαση που υιοθετήθηκε – της Δανίας – με μια συνέντευξη με τους επικεφαλής των Δανικών διαχειριστικών φορέων.

Επίσης κάνουμε μια αναδρομή στα δέκα χρόνια της διεύρυνσης με μια επισκόπηση της προόδου που έχουν πετύχει τα Κράτη Μέλη τα οποία εντάχθηκαν στην Ένωση μετά το 2004 και πώς έχουν ωφεληθεί από την πολιτική συνοχής.

Εξάλλου σε αυτή την έκδοση περιγράφουμε τις σημαντικές νέες οδηγίες της διακυβέρνησης και τα εργαλεία που σχεδιάστηκαν να καταπολεμήσουν την απάτη. Επίσης υπάρχει μια αναφορά από το φετινό Παγκόσμιο Αστικό Φόρουμ στο Μεντεγίν, στο οποίο παρευρέθηκε ο Επίτροπος Hahn.

Όπως και στα προηγούμενα τεύχη, οι αναγνώστες μας συμβάλλουν στη συζήτηση της ενότητας «Με δικά σας λόγια» όπου εκπρόσωποι των Κρατών Μελών, περιφερειών και ενώσεων από όλη την Ευρώπη μοιράζονται τις σκέψεις τους για την αναμόρφωση και τις ελπίδες τους για την επόμενη χρηματοδοτική περίοδο.

Θα βρείτε επίσης τη συνήθη επιλογή ειδήσεων και παρουσίαση έργων από όλη την ΕΕ.

Δείτε συνημμένο το περιοδικό Panorama

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Οδηγός διανοητικής ιδιοκτησίας για μικρές επιχειρήσεις
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας