Θέσεις τουριστικών πρακτόρων (πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα)

Θέσεις τουριστικών πρακτόρων (πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα)

 

 

oaed1_1_0_F1681696384.jpg

 

 

Μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο τoυ τουρισμού με δικές της και συνεργαζόμενες μονάδες σε όλη την Ελλάδα αναζητά προσωπικό για την τουριστική περίοδο σε: Αθήνα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Κω, Ρόδο, Χαλκιδική, Χανιά, Κάρπαθο, Πάργα, Σάμο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Θάσο, Σαντορίνη και Πειραιά.

Ειδικότητα: τουριστικοί πράκτορες για τα αεροδρόμια, ξενοδοχεία και λιμάνια με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, άριστη γνώση αγγλικών και επιθυμητή γνώση οποιαδήποτε επιπλέον ξένης γλώσσας.

Η εταιρεία προσφέρει καλές συνθήκες διαμονής, σταθερές αποδοχές, δυνατότητα επαναπρόσληψης για την επόμενη σεζόν και εκπαίδευση.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@oaed.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 94” και τον επιθυμητό τόπο παροχής εργασίας. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Πηγή: ΟΑΕΔ

Προηγούμενο ΕΡΓΑΝΗ II: Στην τελική ευθεία η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488