Κάλεσμα του Επιμελητήριου Ηλείας για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού

Κάλεσμα του Επιμελητήριου Ηλείας για συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού

ebe_F2059542781.veoktirio.jpg

Το Επιμελητήριο Ηλείας εκφράζει την αλληλεγγύη του και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν ζωές και περιουσίες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Προκειμένου να συμπαρασταθούμε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, απευθύνουμε κάλεσμα στις επιχειρήσεις μέλη μας να συνδράμουν άμεσα στην προσπάθεια που γίνεται για την συγκέντρωση υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης όπως:

  • Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κ.λ.π.), στερεά τρόφιμα, γάλατα μακριάς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου.
  • Υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό, Γάζες- Fucidin, μάσκες και γάντια μιας χρήσης.
  • Παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, Αντικουνουπικά ,οδοντόβουρτσες, Είδη προσωπικής υγιεινής, Πετσέτες – σεντόνια, Εργαλεία .

Ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμβάλουν με υλικά ανθρωπιστικής βοήθειας, η συγκέντρωση των ανωτέρω ειδών θα γίνεται στα γραφεία του Επιμελητήριου Ηλείας (28ης Οκτωβρίου 1, 1ος οροφος, Πύργος).

Με νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν και άλλες τοποθεσίες εκτός Πύργου οπού θα μπορούν οι επιχειρήσεις από όλο τον Νομό να συνεισφέρουν για την στήριξη των πληγέντων, καθώς επίσης αύριο μετά από νέα επικοινωνία με τους πληγέντες Δήμους, θα ανακοινώσουμε από τι υλικά ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Σύσκεψη εργασίας για τα δάνεια με την Εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488