Ξεφυλλίστε την μελέτη “Αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας.”

Η αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας.

 

 

MELETIICAP_F2122807657.jpg

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας, όπου παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη μελέτηαξιολόγησης και ιεράρχησης των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και η οποία αποτελεί την αφετηρία για την υποστήριξη της παραγωγής στον τόπο.

Η μελέτη προβαίνει σε αξιολόγηση και ιεράρχηση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας βάσει της συνεισφοράς τους στην οικονομία και των διασυνδέσεων τους με τους υπόλοιπους κλάδους, καθώς και σε εκτίμηση του ύψους της μείωσης των πωλήσεων, της απασχόλησης, των επενδύσεων και άλλων μεγεθών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Π.Ε. που απαρτίζουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και με το σύνολο της χώρας.

Μέσω της ιεράρχησης των κλάδων, η εν λόγω έκθεση υποδεικνύει τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν από την πλευρά των φορέων άσκησης πολιτικής αναφορικά με την λήψη των κατάλληλων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους, που όχι μόνο πλήττονται από την πανδημία αλλά και προκαλούν ταυτόχρονα, λόγω των υψηλών διασυνδέσεών τους με τους λοιπούς κλάδους, ταχύτατη διασπορά στην υπόλοιπη οικονομία.

Το Επιμελητήριο Ηλείας θα συνεχίσει να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες και να υλοποιεί στοχευμένες δράσεις, πάντοτε με γνώμονα την επαναφορά της Ηλείας στον οικονομικό και παραγωγικό χάρτης της χώρας.

Προηγούμενο Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα ψηφιακής κατάρτισης στο υπολογιστικό νέφος σε συνεργασία ΟΑΕΔ-Amazon για 1.000 ανέργους
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας