Ο οδικός άξονας «Πάτρα – Πύργος» αποτελεί βασικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του Οριζόντιου άξονα της Πελοποννήσου

Ο οδικός άξονας «Πάτρα – Πύργος» αποτελεί βασικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του Οριζόντιου άξονα της Πελοποννήσου

 

 

proedros_F693162999.jpg

 

 

Η πανηγυρική επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του Νέου Αυτοκινητοδρόμου “Πάτρα -Πύργος” αποτελεί μια πολύ ευτυχή συγκυρία, που γεμίζει όλους τους πολίτες της Ηλείας με ικανοποίηση και αισιοδοξία για τις αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται για την επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Ταυτόχρονα συνιστά δικαίωση για την αταλάντευτη στάση του Επιμελητηρίου Ηλείας που υποστήριζε από το 2011, σταθερά και απαρέγκλιτα, την αντιμετώπιση του έργου ως ενιαίου, αντιτιθέμενο στην κατάτμησή του και στηλιτεύοντας τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Είμαστε, ως φορέας, σε επαγρύπνηση για την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος εργασιών, συνεχίζοντας παράλληλα τη διεκδίκηση σημαντικών έργων υποδομών για την Ηλεία, όπως η υλοποίηση της ευρείας παράκαμψης Πύργου , που θα συνδέσει το έργο με την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και του οδικού άξονα «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα» προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κυκλοφοριακός δακτύλιος Πελοποννήσου.

Προηγούμενο Οριστικά αποτελέσματα αξιολόγησης του προγράμματος “Παροχή ρευστότητας σε Επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα που επλήγησαν από την πανδημία”
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας