Παρέμβαση Προέδρου Επιμελητηρίου Ηλείας για την αύξηση του προϋπολογισμού της δράσης «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ»

Αίτημα για αύξηση των κονδυλίων του προγράμματος «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ» απηύθυνε, δια της υπ. αριθ. πρωτ. 27/22-08-2023 επιστολής, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, επισημαίνοντας πως η εν λόγω δράση αποτελεί καθοριστικό βήμα προς την κατεύθυνση της στήριξης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νομού.

«Η μεταποίηση αποτελεί ένα βασικό πυλώνα ανάπτυξης,  στον οποίο οι Ηλειακές επιχειρήσεις έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Νικολούτσος, « ως εκ τούτου η περαιτέρω αύξηση των κονδυλίων του προγράμματος, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν υποβληθεί προς έγκριση πολλαπλάσια ποσά, θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που υπέβαλαν τις προτάσεις τους στο πρόγραμμα, να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια, να ενισχύσουν την τεχνολογική τους υποδομή και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα».

Το Επιμελητήριο Ηλείας συνεζίζει αταλάντευτα να στέκεται  αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας έχει στόχο την παροχή κινήτρων και την στήριξη των επιχειρήσεων του  νομού μας.

 

Προηγούμενο Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488