Παρατηρητήριο επιπτώσεων του κορωνοϊού στην οικονομική ζωή της περιοχής της Δυτικής Ελλάδος – Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο .

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ των ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

7_F1801462065.jpg

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την συνεργασία των Επιμελητηρίων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, ανέλαβαν μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο να αποτυπώνουν διαχρονικά και να εκτιμούν τις οικονομικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδος, από την υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Για τον λόγο αυτό θέτουμε σε λειτουργία το «Παρατηρητήριο Επιπτώσεων του Κορωνοϊού στην Οικονομική Ζωή της περιοχής (ΠΕΚΟΖ)

Σε αυτή την σημαντική συλλογική προσπάθεια, επισημαίνουμε την αναγκαιότητα της συνδρομής των επιχειρήσεων όλων των κλάδων και όλων των νομικών μορφών, καθώς και των λογιστών ώστε να αφιερώσουν λίγο χρόνο, για την συμπλήρωση των δεδομένων, με βάση τα οποία θα λειτουργεί το Παρατηρητήριο. 

Για το σκοπό αυτό σας κοινοποιούμε τον παρακάτω σύνδεσμο του ερωτηματολογίου, προκειμένου να γίνει η εισαγωγή και η καταχώρηση των δεδομένων. 

https://economiclife20.wixsite.com/paratiritirio/ 

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των Επιχειρήσεων και των λογιστών, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, σε αυτή την προσπάθεια. 

Με αυτό τον τρόπο, θα συνεισφέρουμε όλοι στη συνολική προσπάθεια, η οποία θα βοηθήσει το Παρατηρητήριο να αποκτήσει σαφέστερη εικόνα της οικονομικής ζωής της Δυτικής Ελλάδος, που είναι χρονικά, η πρώτη περιοχή που επλήγη από την υγειονομική κρίση και να διατυπώσουμε τεκμηριωμένες προτάσεις προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τα Οικονομικά Υπουργεία. 

Στόχος μας δε είναι να παραμείνει το παρατηρητήριο σε λειτουργία συνεχώς, καθώς θα αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για την λήψη αποφάσεων και χάραξη στρατηγικών.

Συνημμένα θα βρείτε την επιστολή του ΟΕΕ για το ερωτηματολόγιο και δελτίο τύπου για την σημαντικότητα συμπλήρωσης του απο τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας  

 

Μαρλαφέκας Πλάτωνας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Τσιχριτζής Παναγιώτης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Νικολούτσος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Παππάς Γεώργιος

Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας

Προδρομίδης Πρόδρομος-Ιωάννης

Στέλεχος Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

 

Προηγούμενο Ξεκίνησε το νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων CoViD-19
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας