Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Καθοδήγησης (E-Consulting)

Πλατφόρμα Συμβουλευτικής Καθοδήγησης (EConsulting)

12_F942336057.jpg

 

Στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων προς τα μελή τους μέσω της ΚΕΕΕ σας ενημερώνουμε για το ολοκληρωμένο σύστημα συμβουλευτικής , το οποίο με σύγχρονα μέσα και μεθόδους παρέχει σε επιχειρήσεις – μέλη διαδραστικές υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

–  Ευελιξία , ελευθερία και ανοικτότητα στο σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων συμβουλευτικής.

– Δυνατότητα πλήρους αποτύπωσης των προφίλ χρηστών (επιχειρήσεων και συμβούλων).

–  Αποστολή αυτοματοποιημένων ειδοποιήσεων.

– Ενδοσυστημική επικοινωνία μέσω real time chat.

–  Πρόσβαση ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας και σε οποιοδήποτε χρονική στιγμή.

–  Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων.

–  Δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων προγραμμάτων συμβουλευτικής προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες των επιχειρήσεων και από τους πλέον κατάλληλους κάθε φορά συμβούλους. 

Επιχειρηματικό Σχέδιο / BusinessPlan

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο (BusinessPlan) που προσφέρεται σε επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση , ώστε να μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά και συνεχώς να βελτιώνει την απόδοση της. Σκοπός του Επιχειρηματικού Σχεδίου είναι να αναλύσει την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και να δώσει πληροφορίες στην επιχείρηση για συγκεκριμένες κατευθύνσεις και ενέργειες.

Σε αυτή την επίπονη διαδικασία έρχεται να λειτουργήσει συμβουλευτικά και υποστηρικτικά η νέα αυτή ανταποδοτική υπηρεσία της ΚΕΕ προς τις επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων

 

Εργαλείο Marketing Plan 

Το MarketingPlanεπιτρέπει σε μια επιχείρηση – μέλος της ΚΕΕ να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και την μελλοντική πορεία της , προσδιορίζοντας όλες εκείνες τις ενέργειες marketingπου πρέπει να γίνουν, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της. Πέρα από τη χρησιμότητα του στο σχεδιασμό της μελλοντικής πορείας της επιχείρησης , το MarketingPlanαποτελεί μέσο επικοινωνίας των στελεχών , διαμορφώνοντας κοινούς στόχους προς τους οποίους θα κινηθεί η επιχείρηση για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συνοψίζοντας , το εργαλείο MarketingPlanμπορεί να παρέχει σε μια επιχείρηση – μέλος των Επιμελητηρίων τις παρακάτω λειτουργικότητες :

– Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης στην αγορά,

– Διενέργεια προβλέψεων για τις τάσεις και τη μελλοντική εξέλιξη της αγοράς ,

– Προβλεπόμενη θέση της επιχείρησης στην αγορά ,

–  Πολίτικες αντιμετώπισης των ανταγωνιστών ,

– Προσαρμογή των απαιτήσεων των πελατών στα χαρακτηριστικά του σχεδιαζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας,

– Προσδιορισμός της διάρκειας του κύκλου ζωής του σχεδιαζόμενου προϊόντος ή της υπηρεσίας ,

– Εκτίμηση της ικανότητας της επιχείρησης να προσαρμόζεται στις ενδεχόμενες μεταβολές της αγοράς και να αποκτάει σημαντικά οφέλη από τις σχετικές κινήσεις της ,

– Εκτίμηση της ανθρώπινης επιδεξιότητας σε ο΄τι αφορά την εξερεύνηση νέων και πιο αποτελεσματικών αγορών,

– Ανάλυση της εμπορικής πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η επιχείρηση όπου περιλαμβάνονται στοιχεία , όπως η τιμολόγηση , το σημείο διάθεσης του προϊόντος ή της υπηρεσίας , πρόβλεψη για σχέδια προώθησης και προβολής.

Σημειώνεται ότι το σύστημα econsulting είναι διαθέσιμο στο https://econsulting.uhc.gr, στο οποίο είναι αναρτημένο και το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης. Έχει δε σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι προσβασιμο τόσο από Η/Υ όσο και από άλλες συσκευές (smartphonew, tablets, κλπ) και δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού ή πρόσθετου (addon) παρά μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τέλος οι υπηρεσίες του συστήματος και τα εργαλεία «Επιχειρηματικό Σχέδιο (BusinessPlan και «MarketingPlan» είναι διαθέσιμα σε όλες τις επιχειρήσεις κατά τα πρότυπα όλων των ανταποδοτικών υπηρεσιών της ΚΕΕ , οι οποίες είναι ταμειακά ενήμερες στο οικείο Επιμελητηριο .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

Πηγή: ΚΕΕΕ

Προηγούμενο H αγορά ελαιολάδου & ελιών της Βραζιλίας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488