Προς την 4 η Βιομηχανική επανάσταση, αλλά με ποια εργαλεία…;

Προς την 4 η Βιομηχανική επανάσταση, αλλά με ποια εργαλεία…;
 
 
2_F1746269482.png
 
ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Επιστολή προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, όπου και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις απαιτήσεις πρόσβασης των επιχειρήσεων του νομού σε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με το διαδίκτυο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά των πιο απομακρυσμένων περιοχών.
«Την ώρα που η Ψηφιακή Πυξίδα της ΕΕ θέτει ως στόχο την χρήση, έως το 2030, ψηφιακών τεχνολογιών από τουλάχιστον το 90 % των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Νικολούτσος, «διερωτάται κανείς ποιο θα είναι το μέλλον της Ηλείας και των επιχειρήσεών της στο διεθνές περιβάλλον, όταν την στιγμή αυτή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ευρείας κλίμακας, πολυήμερες διακοπές παροχής διαδικτύου εντός του αστικού ιστού, χωρίς να δίνεται καμία απάντηση και λύση από τους
παρόχους!»

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΣΕΤΤΗΛ : Διαγωνισμος, για την προμήθεια και ψήση άρτου, (λευκού άρτου 70%-ολικης 30%) σε ιδιωτικό αρτοποιείο, (ψωμί πάντα ημέρας)
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας