Προσωρινά αποτελέσματα για το Πρόγραμμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημιουργικής Απασχόλησης 2023-2024

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους  ωφελούμενους που θα λάβουν voucher για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ, με πόρους του ΕΣΠΑ.

Οι αιτούντες, μπορούν να δουν το προσωρινό αποτέλεσμα της αίτησής τους με τη χρήση των κωδικών taxisnet:  εδώ

Από αύριο 25 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουλίου, δίνεται η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Φορέας

Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ)

Προηγούμενο ΤτΕ : Έρευνα Τραπεζικών Χορηγήσεων: β΄ τρίμηνο 2023
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488