Πρόσθετες Οδηγίες Επιμελητηρίου Ηλείας για τις επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων

Πρόσθετες Οδηγίες Επιμελητηρίου Ηλείας για τις επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων

 

EPIMELHTHRIOfrcdr_F1036158022.jpg

 

Αν και οι εταιρείες είναι πιστοποιημένες και τηρούν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας θα πρέπει να εντείνουν την προσπάθεια τους στα μέτρα πρόληψης και ενημέρωσης τόσο στους εργαζομένους όσο και στους συνεργάτες τους. 

Το Επιμελητηριο Ηλείας συνιστά:

 

1)Η εξωτερική πόρτα εισόδου στην επιχείρηση να παραμένει κλειστή κατά την διάρκεια εργασίας ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος.

2)Τακτική Απολύμανση των χώρων εργασίας της επιχείρησης.

3)Κατά την είσοδο των επισκεπτών και των εργαζομένων θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται .

         α)έλεγχος θερμοκρασίας επισκέπτη,

         β)μάσκα και γάντια,

         γ)Απολυμαντικό χεριών.

         δ)Ενημέρωση πρόσφατης ασθένειας δικής του ή συγγενικού προσώπου.

4)Να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των εργαζομένων.

5)Αποδοχή επισκεπτών μόνο για επείγουσες συναλλαγές και εφόσον δεν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως.

6)Επαρκής αερισμός όλων των χώρων εργασίας.

7)Συνεχής ενημέρωση για νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσω των Ιατρικών Συλλόγων.

8)Αυστηρή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ. 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας

Προηγούμενο Είμαστε έτοιμοι: ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση – Στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα με καινοτόμα εργαλεία
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488