Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Ηλείας καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη φιλοξενία φοιτητών από σχολές της UNIADRION.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Ηλείας καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα για τη φιλοξενία φοιτητών από σχολές της UNIADRION, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης που καλύπτεται από το πρόγραμμα «Western-BALKANship Project».

 

LOGOwestern-balkanship_F567088613.png

 

 

 

Το Forum Αδριατικής-Ιονίου (AIC) και η Ένωση Πανεπιστημίων Αδριατικής-Ιονίου (UNIADRION) αναπτύσσουν το «Western-BALKANship Project», ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που επιτρέπει σε φοιτητές πανεπιστημίων να πραγματοποιήσουν περιόδους κινητικότητας σε εταιρείες και ιδρύματα από την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Πρωτοβουλία Αδριατικής και Ιονίου, στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών και στη δημιουργία ευκαιριών για φορείς υποδοχής να φιλοξενήσουν φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τις εταιρείες όσο και για τα ιδρύματα της περιοχής, να αξιολογήσουν και να επωφεληθούν, χωρίς κανένα απολύτως κόστος (η πρακτική άσκηση των φοιτητών καλύπτεται από το πρόγραμμα), από τις δεξιότητες, τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα νέων ανθρώπων, που μπορούν, ενδεχομένως, να ενισχύσουν τους ανθρώπινους πόρους των φορέων υποδοχής με νέους συνεργάτες.

Το Forum AIC απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εταιρείες εγγεγραμμένες στα Εμπορικά Επιμελητήρια και σε ιδρύματα, που σκοπεύουν να φιλοξενήσουν φοιτητές από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές της UNIADRION.

Είστε εταιρεία ή ίδρυμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αδριατικής Ιονίου;

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

👉https://rb.gy/pqda7v

Ανακαλύψτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ:

👉https://www.forumaic.org/western-balkanship-create-your-future/?lang=en

Προηγούμενο PRONACUL 5th Project Meeting – Novi Sad, Serbia 23rd and 24th of February 2022
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488